Velkommen til Oktoberfest 27. - 30. september - LES MER

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

27. – 30. september:

Velkommen til Oktoberfest

For fjerde gang har vi gleden av å invitere til Oktoberfest og stor caravancamp. Fra 27. - 30. september er det duket for årets begivenhet i Brandbu. Den årlige Oktoberfesten byr på livlig musikk, underholdning, god mat og mye moro.

Finn frem festdrakten og bli med på årets Oktoberfest fra 27. – 30. september. Mohagen Bil er stolt hovedsponsor og arrangerer en storslått caravancamp i sentrum fra torsdag til søndag.

– Vi lover en inspirerende, artig og nyttig oktober-helg med masse hyggelige folk, god stemning og topp underholdning, forteller Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil.
Se program og informasjon om påmelding lenger ned i saken. 
Årets Oktoberfest braker løs den siste helgen i september - med konserter, mat, underholdning og mer. 
Torsdag 27. september:
Oktoberfest-campen åpner for parkering i Brandbu. Vi tenner bålpanna og regner med god stemning på campområdet utover dagen. 
 
Fredag 28. september:
Vår samarbeidspartner Bilskaden Hadeland står på campen med stand og griller pølser fra Brandbu pølsemakeri, mellom klokken 12.00 – 14.00. Deretter blir det Oktoberfestmiddag i teltet med underholdning og konsert med Rotlaus. Billett til Rotlaus er inkludert for alle som melder seg på Oktoberfesten. Oppvarmingen er det Hans Arne som står for. Med country og allsang lover vi god stemning i teltet! NB: Parkering innen klokken 18.00 fredag for å delta på festmiddagen.
 
Lørdag 29. september:
Stor oktoberfestmesse i Mohagen! Det blir satt opp buss mellom campen og Mohagen Bil fra 10.00 – 14.00, hvor vi lover god stemning, servering, underholdning, gunstige messpriser, besøk fra flere av våre kjente tilbehørsleverandører, auksjon ved auksjonarius Kai Lervold, presentasjon av nyheter og mye mer. Vi varmer opp på campen med litt ettermiddagsunderholdning og regner ellers med at campen lager god stemning utover kvelden! Biletter til kveldens konsert med Vazelina Bilopphøggers kjøpes separat på Ticketmaster
Rotlaus er et norsk band fra Sunnmøre, og har på kort tid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband.
Praktisk informasjon
Arrangementet er gratis for Mohagen Bil kunder. Festpris for øvrige er kr 500,- per person, inkluder parkering, middag og underholdning i teltet fredag og samt mer. Campen er i år uten strøm. Det vil være tilgang til sanitæranlegg og garderober, og vi selger gass til gunstige priser. Fredag etter oktoberfest-middag og underholdning spiller Rotlaus i festteltet, og lørdag spiller selveste Vazelina Bilopphøggers. Billetter til Rotlaus på fredag er inkludert for Oktoberfest-deltakere, biletter til lørdagens konsert kjøpes på Ticketmaster.
Hans Arne varmer opp for Rotlaus på fredag og lover allsang, country og god stemning. 
PÅMELDING
Påmelding gjøres via mail til Mari Marthe Rækstad på mm@mohagenbil.no
For påmelding trenger vi følgende informasjon:

  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Reg.nummer
  • Antall personer
  • Ankomstdag (enten torsdag eller fredag)
 
Følg med på våre nettsider og på Facebook for mer info. Velkommen til en hyggelig Oktoberfest!
Aktuelt