Velkommen til Mohagen Bil!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Ledige stillinger:

Vi søker verksmester og bilmekaniker

Lyst til å jobbe hos oss? Vi søker etter flere positive medarbeidere til vårt verkstedteam. Vi vil gjerne høre fra deg som har fagbrev, erfaring fra bransjen, og som er selvstendig, nøyaktig og handlekraftig.

Mohagen Bil AS er et ekspansivt og framtidsrettet selskap som ble etablert i 2007.  Aktiviteten er i hovedsak bilsalg med hovedvekt på bobil, Kia og bilsalg av flere merker. Vi har har hatt en ekspansiv vekst og omsatte i 2015 for over 200 mill NOK.

Vi er lokalisert i moderne lokaler langs RV4, 1 time fra Oslo, og 40 minutter fra Gardermoen. Verkstedet er autorisert merkeverksted for Kia, Fiat, Bürstner, Hymer, Solifer og Polar, og er et moderne anlegg med topp utstyr.

Som en del av Mohagen Bil kommer du inn i et trivelig og romslig arbeidsmiljø med gode kolleger. Hos oss møter du spennende og faglig utfordrende arbeidsoppgaver, og det er gode muligheter for selvutvikling. Vi har et arbeidsmiljø med stor takhøyde og hvor latteren sitter løst!
Kvalitet på utført arbeid er viktig for oss, og vi stiller derfor høye krav til faglige kvalifikasjoner.

Teknisk leder/verksmester:
  • Du er godkjent teknisk leder og har bl.a. førerkort klasse B, C1 og D1. Du har minimum 5 års praksis i godkjent likt kategorisert verksted etter bestått fagbrev eller minimum 10 år sammenhengende praksis uten fagbrev.
  • Du er dyktig på feilsøking og bilelektronikk.
  • Du er strukturert og god på kommunikasjon både ovenfor kollegaer og kunder.
  • Du skal stå som ansvarlig teknisk leder, noe som innebærer ansvar for drift av verkstedet og veiledning av bilmekanikerne.
Bilmekaniker:    
  • Du må ha fagbrev og helst noen års erfaring.

Søknader sendes på epost til Mari Marthe Rækstad, mm@mohagenbil.no.

Ønsker du mer informasjon vedr. stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver, ta kontakt med Mari Marthe Rækstad på telefon 922 72 424 eller epost mm@mohagenbil.no. Forespørsler om stillingene blir behandlet konfidensielt.

Søknader vurderes fortløpende.
Aktuelt