Kjøp bobil og få elsykkel med på kjøpet - se her

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Konkurranse:

Vinn en gratis bobilferie

Sammen med Solifer, Kiwi Jaren og Hallingdal Feriepark ønsker vi å gi en gratis ferieuke med bobil, fra 6. – 13. august, til en familie som fortjener det. Send din søknad nå!

Mange synes at livet er aller best på tur, når man kan nyte tilværelsen uten hverdagens stress. Med en bobil eller campingvogn kan man reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet – og ta livet akkurat som det faller seg.

Nå kan din familie vinne en gratis ferieuke med bobil i sommer, fra 6. - 13. august.
Alt du trenger å gjøre er å sende inn noen ord om hvorfor nettopp deres familie skal vinne til mm@mohagenbil.no.

Alt inkludert
Ferieuken inkluderer en uke med bobil, inkluderer drivstoff og bompenger. Samt et ukesopphold hos Hallingdal Feriepark, inkludert parkering, inngang til lekeland, klatrepark og familieshowet Tråll lørdag 11. august. I tillegg får du fylle opp kjøleskapet ved avreise hos Kiwi Jaren. Verdi på ferien er ca. 25.000 kr. Familien kan selv bestemme om de vil fricampe deler av uken.
Søk nå for å vinne en gratis bobilferie i en uke i sommer, inkludert diesel, mat og mer. Foto: Hallingdal Feriepark.
En av Europas flotteste ferieparker
Den norske perlen Hallingdal Feriepark har vekket internasjonal oppsikt. Ferieparken som gir deg caravanluksus, er nemlig kåret til en av Europas aller beste campingplasser. Ferieparken er en av 39 campingplasser i Europa som er medlem av Leading Camping Europa, og er en av fem campingplasser i Norge som har fått fem stjerner av NHO Reiseliv. Her finner du en førsteklasses restaurant, eventyrgolf, besøksgård, innendørs lekeland, kano, klatrepark, usedvanlig flotte sanitæranlegg og mye mer. Oppstillingsplassene til vogn og bobil er svært romslige, og du har dessuten mulighet til å leie deg en ekstra stor komfortplass på hele 140 kvadratmeter med eget bad under oppholdet.
 
Søknadsfrist: Torsdag 26. juli.
Vinnerfamilien annonserer: Fredag 27. juli.
Aktuelt