Velkommen til Mohagen Bil! Husk Oktoberfest 27.-28. september.

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Gjør et bobilkupp:

Vinterkampanje på Bürstner og Solifer!

Campingtur og reiser med bobil er en ferieform som stadig øker i popularitet. Reisemulighetene i Norden og Europa er mange, og bobilene er bedre enn noen gang. Skal du investere i en bobil er du allikevel avhengig av utstyr som gjør campingtilværelsen komplett. Kjøper du ny 2016-modell Solifer eller Bürstner bobil får du med valgfritt campingutstyr for kr. 40.000!

2016 var et rekordår for caravanbransjen i Norge. For første gang på over 10 år ble det solgt mer en 3.000 nye bobiler i løpet av en sesong. Mohagen Bil hadde også en økning i caravansalget sitt i 2016, og satser derfor stort på bobil og campingvogn fremover. Les mer her. 

- Vi øker satsningen innen caravan, og har stor tro på det nye året. I 2017 fyller Mohagen Bil 10 år, og et er mye spennende som skjer fremover, blant annet vårmesse og oktoberfest, forteller Mari Marthe Rækstad, markedsansvarlig hos Mohagen Bil.
Bürstner har en lang historie i Norge, både når det gjelder campingvogner og bobiler. Den tyske produsenten var Norges mest solgte bobilmerke i hele 9 år, og i 2016 økte salget av Bürstner bobiler med 73%. Merket er spesielt kjent for godt design, og har i alle år vært opptatt av fargevalg og godt møbeldesign i sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser mot de billigste på markedet gjør at Bürstner er en favoritt blant mange nordmenn.

Solifer er et klassisk merke med lange tradisjoner. Den finske bobil- og campingvognprodusenten hadde et godt år i 2016, og økte salget innen nye bobiler med hele 50%. Merket er kjent for å produsere bobiler spesielt utviklet for vårt nordiske klima. Solifer tilbyr campingbiler av høy kvalitet, med god isolering og praktiske planløsninger.

Kjøper du en Solifer eller Bürstner 2016-modell bobil - får du med valgfritt campingutstyr til en verdi av kr 40.000. Kampanjen varer til 4.mars 2017.

Solifer Action byr på sporty og tilltalende design, og til tross for sin lave pris gir den svært mye bobil for pengene.
Campingutstyr gjør opplevelsen komplett
Mange synes at livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når en kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. En ting er sikkert, uansett hva slags campingferie du foretrekker, smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!

I vår utstyrsbutikk finner du alt av utstyr til camping, bobil og campingvogn. Til din valgfrie utstyrspakke kan du velge mellom alt fra telt, campingmøbler, markiser, stativ, grill, radio, tv, tilbehør og mye mer.
TIl din utstyrspakke kan du velge mellom en rekke ulike griller. Med en bærbar grill fra Cobb eller Outdoor Chef kan du ta med grillen hvor du vil.
Den ultimate grillopplevelsen på tur
Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker å grille, og med produkter fra vår nettbutikk blir du enkelt campingplassens soleklare grillmester. Du kan velge mellom både små griller, store griller, bålpanner og tilbehør. Outdoor Chef sin nyeste variant "Mini Chef" er en liten gassgrill som både er enkel å bruke, og som gir mange muligheter til å briljere. Den kan enkelt og trygt plasseres på bordet, og har avtakbare sidehyller. Hos oss finner du også den prisbelønte designgrillen "Cobb Premier" som er klar til bruk på et par minutter og som kun veier fire kilo. Om du ønsker større griller finnes det også mange varianter å velge i, samt bålpanner og tilbehør. Alt du trenger for å briljere med smakfulle grillmåltider.
Musikk og underholdning gjør campingferien enda bedre, velg mellom en rekke ulike radioer og TV-apparater.
Underholdning gjør turen bedre
Kjøreturen blir desidert bedre med god musikk eller underholdning gjennom radioTiny Audio er adaptere som lar deg lytte til DAB+ gjennom den eksisterende bilradioen din, og skirer underholdning under kjøreturen.

Når bobilen eller vognen er parkert er det godt å kunne trekke seg tilbake og se på nyhetene eller et spennende TV-program. Du kan velge mellom en rekke ulike TV-apparater som egner seg til bruk i bobil eller campingvogn. I tillegg til selve TV-apparatet må du selvsagt ha noe som tar inn signalet. Nils Magne Dahle forteller at parabol er den sikreste måten å kunne ta inn TV-signaler over hele landet, og anbefaler Oyster Parabol.
Ønsker du det lunt og godt når du sitter utendørs, trenger du selvsagt tak over hodet - og gode vegger. 
Markiser og sykkelstativ
Skal du ha campingmøblene stående ute kan det være en fordel å ha en markise for å gi skygge, tak over hodet og en lun atmosfære. Mange ønsker også å ha med seg sykkel eller annet sportsutstyr på reisen. Velg mellom et bredt spekter av markiser og sykkelstativ, og om du er ekstra eventyrlysten kan du velge et takstativ fra Thule som lar deg frakte kajakker og annet utstyr på taket
Skap en lun og stemningsfull atmosfære med en bålkurv. Ildstedet kan brukes hele året og er perfekt til grilling av pølser. Bålkurven er avbildet sammen med campingstoler fra Crespo.
Møbler til campingtilværelsen
Campingtilværelsen blir ikke den samme uten campingmøbler som lar deg nyte naturen til det fulleste. I nettbutikken vår fører vi et bredt utvalg av campingmøbler i høy kvalitet fra merker som Dukdalf, Crespo og Outwell. Velg mellom et stort utvalg av stoler, bord, barnemøbler, campingsenger og hengekøyer.
Pass på at du har med alt av nødvendig utstyr på reisen, både campingmøbler, markiser, kopper og kar.
Tilbehør og kjøkkenutstyr
I tillegg til øvrig utstyr som markiser, telt, grill og møbler er man også avhengig av å ha glass, bestikk, fat, kopper, kar og annet utstyr i en campingvogn eller bobil. Til din utstyrspakke kan du velge mellom alt av kjøkkenutstyrdekketøybestikkglasssøppelbøttertepper, hyller og knagger, og mye mer.

Fritidsovnen Omnia lar deg dessuten bake og steke ovnsmat på campingferie. Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia.
Med et fortelt til bobilen kan du raskt og enkelt doble boarealet, uten å betale store summer.
Ekstra rom på få minutter
Vi tilbyr en rekke ulike telt i forskjellige prisklasser og størrelser, til både bobil og campingvogn. Du kan velge mellom forteltluftfylte teltfrittstående telt og tilbehør. Ønsker du å bruke bobilen eller campingvognen hele året anbefaler vi et spesialutviklet helårstelt eller vintertelt.

Oppblåsbare telt er dessuten er svært populært produkt blant bobilistene. Dette er telt som er enkle å sette opp, og man har et ekstra rom på bare noen få minutter. Nils Magne Dahle hos Max Fritid forteller at oppblåsbare telt har vært ett av suksessproduktene de siste årene.
Aktuelt