Velkommen innom!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Crespo-MaxFritid.jpg

Sommerens beste sitteplasser:

Campingmøbler til årets ferie

Campingtilværelsen blir ikke den samme uten campingmøbler som lar deg nyte naturen fullt ut. Skal du investere i nye møbler til årets campingtur, bør du velge noe som sitter perfekt. Her er våre anbefalinger!
Tenk deg sol høyt på himmelen, og familien samlet rundt campingbordet med god mat og drikke. Komfortable og praktiske campingbord og stoler gjør atmosfæren perfekt. Max Fritid anbefaler høykvalitets campingmøbler fra de anerkjente merkene Crespo og Dukdalf. Campingstolene og bordene tåler stor belastning, og tilbys i mange ulike varianter.
Plassbesparende konstruksjon
Mange synes at livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil. Og en ting er sikkert, uansett hva slags campingferie du foretrekker, smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre! Dukdalf har produsert sine campingmøbler i Nederland siden 1953, og Crespo har mer enn 50 års erfaring innen produksjon av campingmøbler. Konstruksjonene er designet for å være plassbesparende og er utmerket til utvendig bruk. Møblene kombinerer komfort, med kvalitet og lav vekt.

Skruer spesialdesignet for Crespo muliggjør enkel demontering, og eventuell utskiftning av stoff eller reparasjon. Produktene har tre års garanti mot produksjonsfeil.
IMG_2384.jpg
Campingstolene Crespo Air Deluxe 3D har integrert nakkestøtte, syv ryggposisjoner og er ergonomisk høydejusterbar.
Campingstoler
Campingstoler fra Crespo og Dukdalf gir mange ulike bruksposisjoner. Allsidig konstruksjon lar deg brette sammen stolene til minimal størrelse, slik at de enkelt kan lagres i bobilen eller campingvognen. Stoffene er spesialdesignet for utendørs bruk, de er enkle å rengjøre og er motstandsdyktige. Det spesialdesignede møbelstoffet avstøter også fuktighet. Du finner campingstoler i et bredt utvalg av farger og varianter.
IMG_2313-kopi.jpg
Campingbordene fra Crespo kommer i ulike størrelse og varianter, med plass til både små og store familier på tur.
Justerbare bord
Alle bordplater fra Crespo og Dukdalf er motstandsdyktige mot fuktighet og høye temperaturer. Dette bidrar til solid holdbarhet. Bordbenene kan justeres slik at bordet står bent og stødig på ujevne overflater. Festingen av bordbenene, i tre enkle trinn, gjør bordene stabile og sikre. Campingbordene tar liten plass når de brettes sammen, og egner seg utmerket for campere som ofte bytter plass.
Del: 
Les mer