Velkommen innom!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Lennart_Svensson_og_Nils_Magne_Dahle.jpg

Kjøper svensk utstyrsleverandør:

Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige

Med oppkjøpet av svenske Holiday Fritid AB, styrker Max Fritid AS sin posisjon som en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet. 
- Vi investerer for fremtiden og er svært fornøyde med oppkjøpet av den svenske utstyrsleverandøren Holiday Fritid. Vi ønsker å styrke vår posisjon i det nordiske markedet og Holiday Fritid er et solid firma, med god kompetanse innen caravantilbehør, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid AS. 

- Vi har hatt et tett samarbeid med Max Fritid i mange år og det føles derfor riktig at de nå tar over driften av selskapet, forteller Lennart Svensson, administrerende direktør i Holiday Fritid. Svensson har vært i caravanbransjen siden 1963 og vil sitte i styret i det nye selskapet. - Holiday Fritid har kunder i hele forhandlernettet i Sverige, og vi representerer mange av de samme produsentene. Selskapet vil drives som før og på sikt ønsker vi å styrke virksomheten med et bredere produktsortiment, forteller Dahle.
Omsetter for millioner
Den nordiske caravanbransjen er i en voldsom vekst om dagen. Max Fritid leverer utstyr og tilbehør til ca. 150 caravanforhandlere i hele Norge, og hadde en omsetning på 131 millioner norske kroner i 2016. Virksomheten er en del av Kroken Gruppen AS, som har en årlig omsetning å ca. 900 millioner norske kroner. 

Max Fritid AS er lokalisert i Åndalsnes, Møre og Romsdal. 
Selskapet er Norges største leverandør innen campingutstyr og tilbehør til campingvogn- og bobilmarkedet. Holiday Fritid AB er lokalisert i Göteborg, Sverige. Selskapet er en av Sveriges største leverandører innen campingutstyr og tilbehør til campingvogn- og bobilmarkedet.

Del: 
Les mer