Velkommen innom!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Futur-ba__lpanne-MaxFritid.jpg

FUTUR bålpanne:

Et miljøskapende samlingspunkt

Futur bålpanne er en spennende grill med mange muligheter.
Bålpannen er designet for å gi mange muligheter: Lag et trygt bål bak gnistfangere, fyll på mer ved uten å måtte fjerne hele risten, grill maten på grillrist i støpejern, stek sveler, speilegg eller pannekaker på stekeplaten av støpejern.

Selve grill pannen har en diameter på 60 cm og henger i 3 kjettinger.  Det gjør det enkelt å justere den, slik at den alltid henger vannrett - viktig når du skal speile et egg eller steke pannekaker.  I tillegg har bålpannen en opphengskrok for kaffekjele eller gryte.  Grilling på støpejern gir et godt resultat.  Det magasineres mye varme i støpejernet.  Det betyr også mye og jevn varme.  I tillegg setter ikke maten seg fast, dersom støpejernet behandles med f.eks. rapsolje.

Her er det bare fantasien som begrenser bruken.

De tre bena er hengslet i toppen, slik at bålpannen står støtt også i skrått terreng. Grillristen/stekeplaten kan heves/senkes i tre høyder.  Det følger med kjetting til kaffekjele/gryte.  Det følger også med håndtak til å løfte til side den tredelte risten/stekeplaten, også når den er varm.

En viktig faktor  for produktets levetid, er vekt.  Mer materialer betyr ofte lenger levetid.  Det betyr også ofte at det er bedre å lage mat på, fordi varmen blir jevnere.  Futur bålpanne veier betydelig mer enn konkurrentene.  Dette gir også et stødig produkt.

Velger du en Futur bålpanne, får du en trygg bålplass, en spennende plass å lage mat på, et samlingspunkt.  Lykke til.
20150405_145438.jpg

20150405_151321.jpg

20150405_151614.jpg
20150405_173542.jpg
Del: 
Les mer