Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Grill og bålpanne

Cramer Cobb Outdoor Chef Outwell Futur Brunner Grill tilbehør Kokebluss Tilbehør bålpanne
forige
neste
Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill
Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill
Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill

Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill

Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill
Art. nr. 46539     
1 515,-
På grossistlager
Grill COBB Premier- Bærbar multi-grill
Designgrill med spesielle briketter som varer opp til 2,5 timer. Vekt 4 kg, Bredde:30 cm Høyde 30 cm
Prisbelønt designgrill med spesielle briketter som varer opp til 2,5 timer. Grillen er klar på få minutter ved bruk av Cobb’s egne briketter og kan lage mat for opptil 6 personer.

Grillplaten til denne grillen er med slippbelegg og er perfekt til grilling av pølser, hamburgere, biffer, koteletter, osv.

I innerskålen kan du tilberede poteter og grønnsaker samtidig som du griller på grillplaten – så selv om grillen er liten, har den stor kapasitet.

Ta Cobb-grillen med på stranden, i skogen på seilturen eller med inn til naboen til en spontan middag. Selv på den minste altanen er der plass til en Cobb grill. Cobb-grillen er klar på få minutter og kan flyttes når den er tent. Etter bruk kan de rustfrie delene settes i oppvaskmaskinen. Lettere kan det ikke være!

Spesifikasjoner:
* Vekt: 4 kg
* Diameter: 30 cm
* Høyde: 34 cm
Art. nr. 46539
Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn på tur. Cobbs unike griller har prisbelønt design, er enkle å ta med seg og lette å rengjøre. Grillene kan brukes på de fleste overflater, og med Cobbs praktiske tilbehør blir du enkelt kongen av turgrillen i høst.  Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et realt grillmåltid. Med en kvalitetsgrill fra Cobb er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi tilbyr et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass- og brikettgriller, samt mye spennende og praktisk tilbehør.
Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller En kompakt og praktisk grill er den perfekte følgesvenn til turen. De er enkle å ta med på reise, og er svært lette å rengjøre. Se vårt store utvalg av griller til sommerens campingferie her! Grille, steke, bake, koke, røyke og wokke. Med en kvalitetsgrill er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan grilles! 

Det er en stor frihet i å kunne lage mat i naturen, og det er lite som smaker bedre enn et skikkelig grillmåltid på varme sommerdager. Max Fritid har et stort utvalg av griller til ditt behov, både gass og brikettgriller. Samt mye spennende tilbehør!

Se video: