Velkommen innom!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Banner_hjemmeside_des2018_korr01-1.jpg

Favoritter under treet:

Julegaver til den campingglade

Mange synes livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når man kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og enten man foretrekker fjell, fjord, bygd, by, innland eller utland: Smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!
Her har vi plukket fram noen forslag til praktiske julegaver i ulike prisklasser og størrelser, som vi tror vil falle i smak hos alle turglade campingentusiaster:
Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-1.jpg
Den superpopulære flammelampen

Høstens store må-ha blant campingfolket er LED-lampen med flammeimitasjon, en skikkelig stemningsskaper både innendørs og ute. Lampen er oppladbar via USB, og 6 timers ladetid gir hele 19 timer lystid. Lampen har en naturtro flammeeffekt, og kommer både med fot for bruk på bord og med fakkelstang for bruk utendørs. Perfekt for campingtur, men passer også utmerket på verandaen, i hagen, på hytta eller i båten.

Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-2.jpg
Strahl uknuselige vinglass

En firepakning med uknuselige vinglass er den perfekte partner til turens store feiringer eller til dagens middag. Strahl vinglass er produsert i polykarbonat, som gir samme klarhet og eleganse som glass. Alle produktene i Strahl-serien er gått over for hånd for å fjerne maskinelle skjøter, noe som gir produktene en elegant finisk. I tillegg til vinglass finnes en rekke andre produkter i Strahl-serien, som ulike typer glass, serveringsskåler og mugger. Hele utvalget ser du her.

Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-3.jpg
Omnia - lar deg bake på komfyren!
Med fritidsovnen Omnia kan man både bake og steke ovnsmat på gassplatene eller spritkokeren. Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia. Fritidsovnen består av tre deler: understell, form og lokk med ventilasjonshull. Den runde formen med hull i midten er av aluminium, og der man legger deigen eller ingrediensene. Formen plasseres på understellet som også har hull i midten, og denne konstruksjonen gjør at varmen passerer gjennom og gir overvarme. 
Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-4.jpg
Outwell sammenleggbare skåler

På tur er det alfa og omega med praktiske løsninger som sparer plass, og hva er vel mer praktisk enn oppbevaringsskåler som kan legges sammen når de ikke er i bruk? Disse smarte plastskålene fra Outwell finnes i en rekke størrelser, og kan trykkes helt flate når de ikke er i bruk. På den måten spares masse verdifull plass i kjøkkenskapene, som kan brukes til å frakte med seg andre ting man vil ha med på tur. I tillegg til skåler finnes mye annet smart og praktisk i Collaps-serien fra Outwell, som oppvaskbalje, vannkoker og kasseroller, hele utvalget ser du her.

Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-5.jpg
Elegant servise i 16 deler
Med dette elegante dekketøysettet i melamin er det en fryd å komme til bords. I tillegg er dette det ultimate serviset å ta med på tur - lett i vekt og nærmest uknuselig. Pakken består av totalt 16 deler: 4 middagstallerkener, 4 sidetallerkener, 4 skåler og 4 krus. I nettbutikken finnes en rekke andre dekketøyprodukter, både barneserviser, serveringsskåler og kaffekrus. Hele utvalget ser du her.
Banner_produkter800x450px_nov2018_korr03-6.jpg
Keramisk og elektrisk stekepanne

Med Mia stekepanne kan du ta med kjøkkenet og matlagingen utendørs. Den praktiske stekepannen kan brukes til alt, både å kokkelere en bedre frokost bestående av bacon, egg og pølser, eller å steke sveler, pannekaker, pizza, kjøtt, kylling og mye mer. Og ikke minst, du slipper stekeos og lukt inne i bobilen eller campingvogna!

Del: 
Les mer