Velkommen innom!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
myEfoy_app_maxfritid_2016-foto_oddgeir-visnes

Kontroller forbruket:

EFOY lanserer ny app-funksjon

EFOY er ledende på markedet innen brenselcelle-teknologi for fritidsbruk. I forbindelse med deres 10års jubileum lanserer de en ny app-funksjon, som enkelt lar deg kontrollere strømforbruket i bobilen via smarttelefon eller nettbrett. 
Strømaggregat
I bobilen er man avhengig av strøm for å ha et vellykket opphold og man vil ikke alltid være i nærheten av et strømuttak. Da kan en EFOY brenselcelle være god å ha. En brenselcelle er en enhet som lager elektrisk energi, slik at du alltid har nok strøm til å dekke behovene dine. Uavhengig av stikkontakten.
myEFOY
I forbindelse med EFOY-brenselcellers 10års jubileum lanserte SFC Energy en ny app-funksjon under Caravanmessen i Düsseldorf. Appen lar deg styre din EFOY COMFORT enkelt via smarttelefon eller nettbrett. Her finner du nyttig informasjon og oversikt over dine brenselceller, tankpatroner og batterier. For å styre en brenselcelle via myEFOY appen trenger du også en egen EFOY Bluetooth-adapter. 

Appen viser blant annet forbruk per dag og brenselscellens gjennomsnittlige driftstid. Med et enkelt tastetrykk kan du også velge driftsmodus.
P39B7961.jpg
Enkelt og brukervennlig
EFOY COMFORT brenselceller bruker metanol som brensel og fungerer da som en batterilader i bobilen. Brenselcellen lader forbruksbatteriet helautomatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bytte patroner i ny og ne. Tankpatronene er spesialutviklet og sikkerhetstestet for EFOY, og kan byttes på få sekunder. 

EFOY-brenselceller kan brukes hele året, de er små, miljøvennlige og helt stillegående.
P39B7955-kopi.jpg
Salgssjef hos SFC Energy, Andrea Alboni, under Caravanmessen i Düsseldorf. 
Del: 
Les mer