Vi holder stengt lørdag

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Multimodellen Solifer City:

Dette er den nye bobilfavoritten

Opplevelsesreiser for to, kortreiste helgeturer eller ferier med familien. Hverdagshelten Solifer City passer utmerket for deg som ønsker en funksjonell og kompakt bobil, som også egner seg godt som en bil nummer to.

Bobiler trenger slett ikke være store for å fungere som et hjem på veien. Bybobilene har hatt en enorm vekst nedover i Europa de siste årene, og stadig flere nordmenn investerer nå i de bekvemme flerbruksbobilene. Noen av fordelene med bybobilene, også omtalt som vans, er at de både er lettkjørte og svært anvendelige.
City er en utmerket følgesvenn på ferier og reiser, men kan like fint brukes som privatbil eller varebil. Foto: Alan Billyeald.
Det beste av begge verdener
En bybobil er for mange det beste av begge verdener, og er en ideell løsning for deg som legger større vekt på tilgjengelighet og opplevelser, enn mye innvendig plass. Solifers nyeste modelltilskudd, bybobilen City, preges av kompakte ytre mål, fleksibilitet og moderne design. Den inneholder alt du trenger for å leve komfortabelt. Både bad, kjøkken, sittegruppe og senger. Solifer City er en egnet ledsager i de fleste situasjoner. Takket være gode kjøreegenskapene kommer den seg frem der større bobiler ikke ville hatt en sjanse.
Solifer er et populært lavprismerke, som tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. Foto: Alan Billyeald.
Fire ulike utgaver
Solifer City er en utmerket følgesvenn på ferier og opplevelsesreiser, men kan like fint brukes som privatbil eller varebil i hverdagen. Den nye bybobilen kommer i fire ulike utgaver, med egenvekt fra 2.795 kg til 2.985 kg, og to til fem soveplasser. Man kan velge mellom seng på tvers eller på langs i bobilen. Interiøret er gjennomtenkt, med mange praktiske og moderne innredningsdetaljer som standard. Alt du ser er laget i høy kvalitet og du er omringet av komfort til enhver tid.
Aktuelt