Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Pakk bobilen for

Europas beste vinterglamping

Er du på jakt etter et vinterparadis utenfor Norge? Et godt tips er å pakke bobilen og sette kursen mot Nord-Italia og Europas beste vinterglamping med store opplevelser inne og ute.

I resepsjonen på Caravan Park Sexten er veggene dekorert med utmerkelser. Hvert eneste år kåres, rangeres og hylles familiebedriften av nettsteder, organisasjoner og gjester som Europas beste campingplass – sommer som vinter. 

Mektig: En av Europas aller beste campingplasser ligger ved foten av dolomittene.  
Vinterparadis
Ved foten av mektige Dolomittene har man fantastiske muligheter for store skiopplevelser. En rekke kjente skidestinasjoner finnes i distriktet og de er knyttet sammen med togforbindelser (ski-tog). Du trenger ikke å bruke bobilen for å få varierte og nærmet ubegrensede skiopplevelser i godt preparerte langrennsløyper eller i varierte alpinbakker.
Caravan Park Sexten har egen vinkjeller.
Gourmetrestaurant
Sexten har to restauranter. Den ene er en gourmetrestaurant hvor lista legges høyt. Her kan man bestille utsøkte fire- og femretters med vin fra campingens egen vinkjeller. Campingplassen har også utsalg av lokale matvarer.
Spa bad og sauna
De 13 saunaene i velværeanlegget er spennende byggverk med detaljer som imponerer. I badeanlegget er det peis, fossefall, jettegryter og grotter. Hver sauna har en unik utforming.
Om du ikke synes det er romantisk nok å bo i bobil eller en campingplass er det en mulighet for å toppe det hele ved å bo i en meget spesiell og sjarmerende tretopphytte. I så fall må du bestille i god tid for her er det et års ventetid. Prisen pr natt for to - Inkludert champagne, fire retters middag, frukt, frokost og inngang i spa- er 320 euro.
Niesmann-favoritt
Campingplassen har 150 000 gjestedøgn i året og har blitt en favoritt for ikke minst eiere av Arto eller Flair fra Niesmann + Bischoff. 

– For våre kunder har Caravan Park Sexten lenge vært en svært attraktiv og populær destinasjon både sommer og vinter. Derfor har vi inngått en avtale med stedet om at våre kunder blant annet får en velkomstaperitiff, frokost på døra, gratis adgang til svømmehall, sauna og treningssenter og en storslagen frokost den dagen de skal reise, forteller bobilprodusentens pressekontakt Cècile Rouesnè.
Aktuelt