Vi holder stengt lørdag

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Solifer bobil:

Frihet på fire hjul

Uansett hva slags utflukt eller ferieform du ønsker å oppleve - har Solifer bobilen som passer for deg. Produsenten tilbyr kjøretøy spesielt utviklet for nordiske forhold, med praktiske planløsninger, god isolering og høy komfort. Solifer er dessuten ett av de mest prisgunstige på markedet.

Den nordiske produsenten Solifer fokuserer på funksjonelle, enkle og pålitelige bobiler for en bred kjøpergruppe. Med fem ulike modellserier: Action, Traveling, Camp, Finlandia og Emotion, samt bybobilen City, tilbyr Solifer et godt utvalg av ulike kjøretøy, for ulike behov og ønsker. 

– Solifer er et veletablert varemerke som er kjent for sin gode kvalitet. Bobilene holder seg godt i pris og det er lite reklamasjoner på disse bilene. Modellutvalget favner både førstegangskjøpere, småbarnsforeldre og besteforeldre som vil ha med barnebarn på tur. Med et godt utvalg er det lett å for kunden å finne en løsning man liker, sier Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil, som er landets største forhandler av Solifer-bobil. 
Når du velger en bobil fra Solifer, gjør du et trygt og godt kjøp. Foto: Produsent.
En av bransjens beste garantier
Solifer har mer enn 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av bobiler og campingvogner. I dag bygges samtlige kjøretøy i Tyskland, med solid konstruksjon og moderne design. Alle modeller leveres med fem års garanti, og Solifer er også en av de eneste aktørene i bransjen som tilbyr hele 12 års tetthetsgaranti. Dette gjelder modellene Camp, Emotion og Finlandia. Modellene Action og Traveling leveres med fem års tetthetsgaranti. – Vår erfaring er at Solifer er en trygg og solid leverandør. Kundene er dessuten svært fornøyde og tro mot merke, påpeker Rækstad. 
Modellserien Action består av prisvennlige bobiler, med et godt utvalg av ulike interiørløsninger. Foto: Produsent.
Attraktiv innstegsmodell 
Med sitt sporty og tiltalende utseende tilbyr Solifer Action, til tross for sin lave pris, svært mye bobil for pengene. Modellserien har totalt åtte ulike planløsninger, og består av praktiske og robuste bobiler som tåler all slags vær og vind. Flere av modellene har en praktisk nedfellbar seng, som gir høy komfort for fire personer. Solifer Action er rett og slett et utmerket valg for deg som er på jakt etter din første bobil.
Solifers nyeste modellserie, Traveling, byr på svært god sikt i førerhuset og elegant interiør. Foto: Produsent.
Ny modellserie
Helintegrerte Traveling er det siste tilskuddet i Solifer familien. Modellserien ble presentert under Caravanmessen i Lillestrøm i 2017, og består av to praktiske planløsninger. De nyeste modellene fra Solifer er både økonomiske og trygge å kjøre, med elegant, lyst og trivelig interiør. Motoren på 130 hk er standard, med mulighet til oppgradering til 150 hk for de som ønsker en større motor.
Modellserien Camp kjennetegnes av mange soveplasser, og nedfellbar seng over sittegruppen som standard. Foto: Produsent.
Flust med sengeplasser
Solifer Camp er en utmerket modell for deg som trenger mange soveplasser i bobilen. Modellserien Camp fås i to ulike planløsninger, med enkeltsenger over en romslig garasje eller med en frittstående dobbeltseng, over et noe mindre lasterom. Solifer Camp karakteriseres hovedsakelig av den komfortable nedfellbare sengen, som også er standard i begge planløsningene.
Den eksklusive modellserien Finlandia byr på romslige, helintegrerte bobiler med lekkert interiør. Foto: Produsent.
Toppmodellen
Finlandia er en helintegrert modellserie, med glassfiberforsterkede tak og gulv som beskytter mot skader fra vær og vind. De store vinduspartiene i førerhuset gir fremragende sikt og utsikt, også for passasjerene i baksetet. Modellserien fås i fire ulike planløsninger med både funksjonelle og estetiske finesser, som romslige oppholdsrom og svært komfortable seter. Solifer Finlandia er rett og slett et utmerket valg for deg som ønsker det lille ekstra.
Modellserien Emotion byr på gode sengeløsninger, praktisk lasteluke og mye utstyr. Foto: Produsent.
Perfekt for par
Solifer Emotion er en velutstyrt serie av delintegrerte bobiler, med en stor og praktisk lasteluke, samt gode sengeløsninger. Eksempelvis kan du, i en av de tre ulike planløsningene, enkelt bygge sammen enkeltsengene til en stor seng i hele bobilens bredde. Med sin kombinasjon av kvalitetsstoffer, rene linjer og god plass passer Solifer Emition perfekt for det reisende paret som ønsker litt ekstra komfort.
Bybobil-serien Solifer City er et utmerket alternativ for deg som ønsker e kompakt og fleksibelt kjøretøy. Foto: Produsent.
Praktisk flerbruksbobil
For 2018-sesongen har Solifer også lansert en splitter ny modellserie med bybobiler. Soifer City fås i fire ulike varianter, og er det perfekte alternativ for deg som vil gå ned i størrelsen på bil, men fortsatt bevare komforten. – Vi ser en trend i at eldre mennesker som har kjørt større bil i mange år, nå velger bybobil. Også unge, aktive mennesker som er mye på farten velger denne typen, da de er enkle å parkere både i by og ved fjell og strand. En bybobil er også et fint alternativ som en bil nummer to, forklarer Rækstad.
Aktuelt