Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Norske sykkelstjerner med rullende oppholdsrom

Mohagen Bil har sammen med Hymer levert en splitter ny Hymer 798 PremiumLine bobil til sykkellaget Team Joker Icopal. Laget er bygget opp av norsk sykkelsports mest talentfulle ryttere, og den nye bobilen vil fungere som et rullende oppholdsrom og restitusjonareal for stjerneteamet.

– Bakgrunnen for dette samarbeidet er at vi i en lengre periode har vært på jakt etter en bobil til sykkellaget vårt. Mohagen Bil er en av landets største forhandlere, og det var derfor naturlig for oss å se på et mulig samarbeid her. Mohagen har vært veldig behjelpelige med å finne en passende bil til vårt formål, forteller Anders Eia Linnestad, prosjektleder sykkel ved Interspons AS.

Sykkelteamet har nå fått en ny Hymer 798 PremiumLine bobil, og Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil forteller at modellen ble valgt med omhu. – Teamet hadde et klart behov for en større bobil med romslig planløsning. Vi konkluderte med at Hymer B-klasse 798 PL ville være en perfekt bobil for dem, i tillegg har den optimal kjørekomfort som er viktig da teamet vil bruke bobilen både til trening og konkurranse flere steder i Europa.
Hymer B-klasse PremiumLine er romslig, og har god plass til både ryttere og utstyr. Foto: Team Joker Icopal. 
Stjerneryttere
Team Joker Icopal er Norges beste profesjonelle sykkellag. Laget eies av Interspons AS, og er det laget som har rekruttert flest norske ryttere til de store internasjonale profflagene. Ryttere som Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff er blant rytterne som har kjørt for laget tidligere. 
 
– De fleste profesjonelle sykkellag har enten buss eller bobil som benyttes i forbindelse med ritt. I motsetning til hva folk flest bruker en bobil til, så bruker ikke Joker Icopal bilen til overnatting. Dette er rett og slett et rullende oppholdsrom som brukes før start og etter målgang på sykkelrittene. Her kan også rytterne dusje etter endt ritt. I tillegg bidrar bobilen til at lagets sponsorer blir ekstra synlig ute på ritt, forklarer Linnestad hos Interspons AS.
Modellen er et teknisk og romslig mesteverk, og en av Hymers mest eksklusive bobiler. Foto: Produsent.
En enklere hverdag
Rækstad håper bobilen vil lette hverdagen til sykkellaget. – Vårt håp er at bobilen vil bidra til en lettere hverdag for teamet. Den gir tilgjengelighet, dusj og restitusjonsmuligheter for teamet samt gir nye muligheter i trening og konkurranseforhold. 
 
– Laget har tidligere leid bobiler ved noen anledninger, men det er første gang siden lagets oppstart i 2005 at vi har en permanent løsning for hele sesongen. Vi gleder oss veldig til å vise den frem på ritt fremover, avslutter Linnestad.
Aktuelt