Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Stor folkefest i Brandu:

Oktoberfest og egen caravancamp

28. september er det duket for årets begivenhet i Brandu. Den årlige Oktoberfesten byr på livlig musikk, underholdning, god mat og mye morro. Mohagen Bil er stolt hovedsponsor av arrangementet, og inviterer i den anledning til en stor caravancamp i sentrum.

Finn frem festdrakten og bli med på årets Oktoberfest fra 28. september til 1. oktober i Brandu. Mohagen Bil er stolt hovedsponsor og arrangerer en storslått caravancamp i sentrum fra torsdag til søndag.

– Vi lover en inspirerende, artig og nyttig oktober-helg med masse hyggelige folk, god stemning og topp underholdning, forteller Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil. Hun forteller at fjorårets festival var en stor suksess, med over 300 besøkende. 
I år feirer Mohagen Bil 10 års jubileum, og feirer med sosiale aktiviteter gjennom hele året. 
Servering, musikk og underholdning
Caravancampen i Brandu sentrum åpner for parkering torsdag 28. september. Her er det mulighet for å koble seg til strøm, samt benytte seg av eget sanitæranlegg.
 
Fredag 29 september er det duket for gratis lunsj, formiddagsaktiviteter og ”ompa musikk” i sentrum, i regi av Brandu Handelsstad. Mohagen Bil inviterer deretter alle deltakere ved caravancampen til festmiddag, servert av anerkjente Brandbu Pølsemakeri og underholdning klokken 18:00 i festteltet. Alle deltakere får også billett til showet ”Can`t stop the Music” klokken 22.00 - fullspekket av musikalitet og humor.
Glade og festkledde kunder hos Mohagen Bil. 
Stor oktobermesse
Lørdag fortsetter Oktoberfesten med stor messedag i Mohagen, for både store og små. – Det blir gratis transport tur/retur fra campen til Mohagen Bil, forteller Rækstad. Her blir det både minimesse med stands, smaksprøver, eksklusive timetilbud i utstyrsbutikken, loddtrekning, hoppeslott og underholdning for barna, samt besøk av flere eksterne leverandører som vil demonstrere og utveksle tips og informasjon. PolarBjørnen Bamse kommer også på besøk.

– Lørdag er åpen dag hos oss, og alle er hjertelig velkomne til Mohagen Bil denne formiddagen. For alle som er nyskjerrige på caravan, er dette en perfekt dag å bli inspirert. 

Folkrockbandet Staut spiller i festteltet i Brandu sentrum lørdag kveld. Billetter kjøpes her.
– Som tidligere år anbefaler vi alle til å ta på seg en hatt, bart eller festdrakt, påpeker Rækstad. Den lokale butikken Sarah & Mr.Macho står for salg av festdrakter, og hos Brandbu Bokhandel finner man blant annet fletter, parykker og barter.
Fjorårets Oktoberfest var en stor suksess med over 300 besøkende. 
Påmelding
– Det er begrenset med plasser på caravancampen, så her er det førstemann til mølla, forteller Rækstad. For påmelding: Send registreringsnummer, antall personer og telefonnummer til post@mohagenbil.no.

Oktoberfesten er gratis for kunder med Mohagen Bil skiltplate. Venners venner og andre caravanister er selvsagt hjertelig velkomne til en festpris på kr 600,- per person. Prisen inkluderer parkering med strøm, middag og billett til festivalteltet på fredag.
Aktuelt