Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Kampanjedager 5.-28. september:

Oktoberfesttilbud på bobil fra Solifer

Vi tømmer lageret og inviterer til kampanjedager fra 5-28. september. Kjøp ny bobil fra Solifer og få med utstyr til 30 000 kr.

Vi lager plass til 2020-nyheter og tømmer lageret! Kjøper du ny bobil fra Solifer under kampanjedagene, får du med utstyr til en verdi av 30 000 kr. Gjør deg klar for årets sesong og ta turen innom Mohagen Bil i september.

PLASS TIL MANGE: Solifer Camp er midt i blinken dersom du liker å ha med deg mange på tur – godt med sengeplasser og høy utstyrsstandard kommer alltid godt med. I tillegg har den også stor dieseltank som lar deg kjøre langt før du trenger å etterfylle drivsstoff.

God deal på bobil

Vi har gode priser på Solifermodellene Action, Camp og Emotion fra 2018 og 2019. Dersom du har stor familie eller liker å dele turopplevelsen med flere, er Camp-modellen midt i blinken for deg. Den nedfellbar seng over sittegruppen foran, som gir deg ekstra sengeplasser når du trenger det. Den har ellers høy med utstyrs standard og en stor dieseltank som lar deg kjøre langt før du trenger å etterfylle drivstoff.

Den delintegrerte Emotion er svært kompakt og har god kjørekomfort. Med kombinasjon av kvalitetsstoff, rene linjer og god plass passer den perfekt for dere som vil ha det lille ekstra. Det er også mulighet for å legge ned sittegruppen foran, som muliggjør flere soveplasser.

Med sitt sporty og tiltalende utseende tilbyr Solifer Action, til tross for sin lave pris, svært mye bobil for pengene. Modellserien har totalt åtte ulike planløsninger, og består av praktiske og robuste bobiler som tåler all slags vær og vind. Flere av modellene har en praktisk nedfellbar seng, som gir høy komfort for fire personer. Solifer Action er rett og slett et utmerket valg for deg som er på jakt etter din første bobil.

Modellserien Emotion byr på gode sengeløsninger, praktisk lasteluke og mye utstyr. Foto: Produsent.

Godt utvalg i utstyrsbutikken

I utstyrsbutikken har Lillann fylt opp hyllene med varer og årets nyheter. Vi hjelper deg gjerne og kan komme med gode tips til utstyr som sikrer komforten. Har du planer om å oppdatere utstyret ditt før årets sesong sparkes i gang, har vi det du trenger til årets ferie på hjul.

Aktuelt