Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Økte salget i 2016:

Satser på caravan

2016 var et solid år for caravanbransjen i Norge. Salget var det største på over 10 år, og det er tydelig at stadig flere nordmenn oppdager campinglivets gleder. Mohagen Bil øker derfor satsningen i 2017.

I år feirer Mohagen Bil 10 års jubileum, og ønsker å feire begivenheten gjennom hele året. – Det har vært 10 år med mye moro, men også utfordringer og mye jobb. I 2016 hadde vi en økning i caravansalget vårt, og vi satser stort på caravan i året som kommer, forteller Mari Marthe Rækstad, markedsansvarlig hos Mohagen Bil. - Vi gleder oss til de kommende månedene, og har stor tro på 2017, påpeker hun.

Mohagen Bil er et komplett caravansenter, med autorisert FIAT verksted. Verkstedet har montører med lang erfaring, som finner de beste løsningene for hver enkelt kunde. De tilbyr også montering av alt slags caravanutstyr, og vinterlagring av bobil og vogn. Mohagen Bil er også Kia nybilforhandler, og tilbyr et bredt utvalg av nyere brukte personbiler fra ulike merker.
Mohagen Bil tilbyr blant annet det annerkjente merket Hymer, som ble Norges mest solgte bobilmerke i 2015 og 2016. 

Tips og triks til bruk av bobil
Den første markeringen av jubileet skjer under vårmessen, første helgen i april. Fra fredag 31.03 til søndag 02.04. - Vi sparker i gang jubileet med feiring, konkurranser, gode tilbud og mye moro, forteller Rækstad. - Uansett om man er førstegangseier, eller en caravaneier med erfaring, vil det dukke opp ulike spørsmål under bruk. Vi ønsker å svare på disse spørsmålene under Vårmessen, forklarer Rækstad.

– Det vil bli demonstrasjon av diverse caravantilbehør og gjennomgang av bobilens egenskaper. Vi gjennomgår også typiske utfordringer ved bruk, vedlikehold og vårklargjøring, forklarer hun.

Rækstad forteller at fjorårets Oktoberfest var en stor suksess med underholdning, mat, dans og morro.
Oktoberfest med stor suksess
Feiringen fortsetter med Oktoberfest første helgen i oktober. - Fjorårets fest var en stor suksess, med hele 250 besøkende. Rækstad forteller at alle er velkomne til en messehelg med fest, underholdning, musikk og en stor utstillingsmesse.

– Det er bare å bestille hatt, bart, kostyme og merke seg datoen, ler hun.
Mohagen Bil sponser en rekke lokale tiltak som friidrett, håndball, fotball, trav, korps og mye mer. 

En viktig lokal støttespiller
I år arrangeres norgesmesterskapet i langrenn ved Lygna Skisenter på Hadeland. Dette blir en solid folkefest for hele regionen. Mesterskapet arrangeres fra 2.-5. februar, og Mohagen Bil er stolt sponsor. - Det er første gang vi er sponsor av NM i langrenn, men i år er arrangementet lagt til Lygna og Hadeland, og da ønsker vi selvsagt å bidra til denne spennende folkefesten, forteller Rækstad.

Hun forteller også at Mohagen Bil årlig sponser flere lokale lag og foreninger. – Vi ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet vårt, og det er utrolig viktig for oss å opprettholde aktiviteten til de unge i bygda. Idrettsglede blant de unge er mer enn grunn nok til å bidra!

Det finske merket Solifer tilbyr campingbiler av høy kvalitet, med god isolering og praktiske planløsninger. 

Annerkjente merker
Mohagen Bil tilbyr bobiler og campingvogner fra de annerkjente merkene Hymer, Bürstner og Polar, samt bobiler fra det klassiske merket Solifer.

2016 var et historisk godt år for caravanbransjen i Norge. Hymer ble Norges mest solgte bobilmerke både i 2015 og 2016. Bürstner hadde også et godt år, og økte campingvogn-salget sitt med spektakulære 193 %, mens salget av nye bobiler økte med 73 %. Den finske bobilprodusenten Solifer hadde også et godt år i 2016, med et økt salg på 50 %, og Polar økte campingvognsalget med 37 %.

Alle merkene er kjent for høy kvalitet, og er ideelle for bruk i nordisk klima.
Se hele utvalget av bobiler og campingvogner her. 
Samt utvalgte campingvogner og bobiler på lager. 

Aktuelt