Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Få med utstyr til en verdi av 40.000,-

Solifer kampanjedager

Har du alt du trenger til årets campingsesong? Sommeren er her, og vi feirer med en solid utstyrskampanje ved kjøp av ny bobil. Kjøper du en Solifer 2016-modell nå får du med ekstrautstyr til en verdi av ca. 40.000 kroner.

– Solifer er vårt mest solgte bobilmerke gjennom 10 år, og nå har vi Solifer kampanjedager med svært gode tilbud, forteller Mari Marthe Rækstad, markedsansvarlig hos Mohagen Bil.
Kjøper du en Solifer 2016-modell får du med ekstrautstyr til en verdi av ca 40.000 kroner. 
Du kan velge mellom tre ulike utstyrspakker:

Go Active
Denne pakken inneholder 2 stk GoCamp sammenleggbare el-sykler, Thule Sykkelstativ ferdig montert og et Kampa oppblåsbart Motor Rally Air Pro fortelt.

Safety First
Denne utstyrspakken inneholder markise, en 22” LED TV fra Finlux med veggfeste og en NX5 gass-alarm for en tryggere reise.

Lux
Den siste utstyrspakken inneholder en eksklusiv Oyster LED TV-pakke. TV-løsningene fra Oyster er av de alle beste på markedet.

Alle utstyrspakkene har en samlet verdi på ca. 40.000 kroner. Kampanjen gjelder ved kjøp av Solifer 2016-modeller til veiledende priser – så langt lageret rekker. 
Det finske merket Solifer tilbyr bobiler av høy kvalitet, med solid isolering og praktiske planløsninger.
God isolering og praktsike løsninger
- I år fyller Mohagen Bil 10 år og vi øker satsningen innen caravan, forteller Rækstad. Solifer er et klassisk merke med lange tradisjoner. Den finske produsenten hadde et svært godt år i 2016, og økte salget av nye bobiler med hele 50%. Merket er kjent for å produsere bobiler spesielt utviklet for vårt nordiske klima. Solifer tilbyr campingbiler av høy kvalitet, med god isolering og praktiske planløsninger.
Mohagen Bil er et komplett caravansenter med salg av nye og brukte enheter, eget verksted og en bugnende utstyrsbutikk.
Riktig utstyr gjør reisen bedre
Campingtur og reiser med bobil er en ferieform som stadig øker i popularitet. Reisemulighetene i Norden og Europa er mange, og bobilene er bedre enn noen gang. Skal du investere i en ny bobil er du allikevel avhengig av utstyr som gjør campingtilværelsen komplett. - I vår Max Fritid utstyrsbutikk finner du alt av nødvendig utstyr til både campingvogn og bobil, forteller Rækstad.

  Se hele utvalget av campingutstyr her.

- Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, eller besøk våre lokaler ved Mohaglia på Jaren, avslutter Rækstad. 

Mohagen Bil ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for en hyggelig handel!
Aktuelt