Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Nå starter campingsesongen:

Vårslæpp 31. mars - 2. april

Vi er vårstemning, og campingsesongen er like om hjørnet. Det feirer vi tre dager til ende med Vårslæpp hos Mohagen 31. mars til 2. april. Det blir 10% rabatt på alt i tilbehørsbutikken, bobilutstilling, demonstrasjoner og aktiviteter for store og små, velkommen!

I 2017 er det 10 år siden Mohagen Bil ble etablert, og begivenheten skal feires gjennom hele året. Mohagen Bil er et komplett caravansenter sentralt beliggende på Hadeland, kun en time nord for Oslo og 40 minutter fra Gardermoen.

- Det har vært 10 år med mye moro, men også utfordringer og mye jobb. I 2016 hadde vi en økning i caravansalget vårt, og vi satser stort på caravan i året som kommer, forteller Mari Marthe Rækstad, markedsansvarlig hos Mohagen Bil. - Vi gleder oss til de kommende månedene, og har stor tro på 2017, påpeker hun.

- Vi sparker i gang jubileet med Vårslæpp fredag 31.03 til søndag 02.04. Dette blir en hel helg fylt med feiring, konkurranser, gode tilbud og mye moro.  

Ny tilbehørsbutikk
Til jubileumsåret har Mohagen Bil oppgradert tilbehørsbutikken, og denne fremstår nå som helt ny. Under Vårslæpp-helgen gir de derfor 10% rabatt på alt campingutstyr og tilbehør i butikken. I tillegg blir det stor utendørs og innendørs caravanutstilling av både nye og brukte enheter.
Bürstner Nordic er en av salgssuksessene hos Mohagen Bil. Denne og mange andre bobiler og campingvogner kan du ta i nærmere øyesyn under Vårslæpp i Mohagen.
Få bobilmontørenes tips
Uansett om man er førstegangseier, eller en caravaneier med erfaring, vil det dukke opp ulike spørsmål under bruk. Under Vårmessen vil man kunne få svar på alle disse spørsmålene.

- Vår bobilmontører vil være på plass hele helgen og gi sine beste tips og triks vedrørende tv, oppbevaring og andre smarte løsninger til din bobil. Vi gjennomgår også typiske utfordringer ved bruk, vedlikehold og vårklargjøring, forteller Rækstad.

Under Vårslæppet vil det også bli demonstrasjon sesongens griller og annet caravantilbehør.
Mohagen Bil serverer pølser og is hele helgen, og med 10% rabatt på alt i tilbehørsbutikken kan man gjøre et kupp på blant annet denne Cobb-grillen.
Aktiviteter for store og små
I tillegg til gode bobil- og tilbehørstilbud blir det flere andre morsomme aktiviteter i løpet av helgen. Annes garn besøker Mohagen Bil, og tar med seg nye bobiloppskrifter og strikkepakker med deilig Sandnes garn.

- Vi kommer også til å selge våre flotte t-skjorter og bager under messa, forteller Rækstad. Under Vårsleppet blir det spesialpriser på disse, så her gjelder det å være rask! 

- Vi har også tegnekonkurranse og aktiviteter for barna, og vi serverer grillpølser og is hele helgen. Så her er det noe for hele familien, vi håper flest mulig tar turen til Hadeland og Mohagen Bil  denne helga, smiler Rækstad.
Under Vårslæpp-helgen 31. mars til 2. april blir det messepriser på bobilkolleksjonen. T-skjortene kan kjøpes for kr. 149,-, og bagen koster kr. 139,-.
Åpningstidene under årets Vårslæpp er:

Fredag 09-17
Lørdag 10-15
Søndag 12-16
Hymer er Norges mest solgte bobilmerke i 2015 og 2016. Nå kan du se 2017-modellene hos Mohagen Bil på Hadeland.
Aktuelt