Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

15. - 17. mars på Jaren:

Velkommen til Caravandager

Våren er like om hjørnet og akkurat nå er utvalget av nye, ferieklare bobiler på topp. Mohagen Bil lader opp til årets campingsesong med Caravandager fra torsdag til lørdag. Det blir åpning av nytt verksted, rabatterte priser i utstyrsbutikken og vårtilbud med gunstig kampanjerente på en rekke leveringsklare bobiler!

En bobil er en investering du vil ha glede av i mange år, hvor nye ferieminner skapes hver gang du vrir om nøkkelen. Denne helgen kan du sikre deg ny bobil til årets sesong, for akkurat nå er utvalget av lagerførte enheter på sitt aller største! Salgshallen hos Mohagen Bil er større enn noen gang, og den er fylt av lekre bobiler og campingvogner. Og vi står selvfølgelig klare for å hjelpe deg med å oppfylle din bobildrøm. Det blir også servering av varme pølser og kaffe – hele helgen!

Åpning av nytt verksted
– Torsdag 15. mars klokken 12.00 blir det storslått åpning av vårt nye caravanverksted. Vi feirer åpningen med servering av kaffe og kake til alle besøkende, forteller Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil. Det nye verkstedet er på hele 1200 kvadratmeter, og øker kapasiteten betraktelig. Med hele 9 verkstedsplasser kan vi nå hjelpe enda flere kunder, spesielt på sommerhalvåret.

-Vi har også utvidet med en ny, innendørs utstillingshall på 1000 kvadratmeter. Så til helga kan du vandre tørrskodd rundt og sjekke ut vårt kjempeutvalg av nye og brukte bobiler og campingvogner - under tak, sier Rækstad.

Mohagen Bil er et komplett caravansenter med salg av nye og brukte enheter, eget verksted og en bugnende utstyrsbutikk.
Elleville tilbud
Under Caravandagene smeller vi til med en rekke gode tilbud både i salgshallen og i utstyrsbutikken. Vi slår til med vårtilbud på en rekke leveringsklare bobiler, og tilbyr gunstig kampanjerente hele helgen. I tillegg er utstyrsbutikken breddfull av sesongens nyheter, og vi står klar med mange gode tilbud på utstyr og tilbehør under Caravandagene. Trenger du noe til vårklargjøringen, eller har behov for nytt telt eller grill til sesongen - vi har det!
 
Åpningstider under Caravandagene
Torsdag: 10.00 - 19.00 
Fredag:  10.00 - 17.00
Lørdag:  10.00 - 15.00
Aktuelt