Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Hilde og Jo tok med barna i bobilen og dro blant annet til utsiktstedet Rampestrekten på Åndalsnes.

Inspirasjonskveld tirsdag 19. november

Velkommen til en inspirasjonskveld hos Mohagen Bil!

Drømmer du om å ta med familien på bobilferie neste sommer, men trenger tips til hvordan planlegge reisen og steder man kan dra? Har dere nettopp kjøpt bobil og ønsker ideer til steder å reise? Eller er dere erfarne caravanister som ønsker litt inspirasjon for å planlegge nye turer?

Vi har lenge hatt lyst til å samle kunder og de som er nysgjerrige på bobilferie til en inspirasjonskveld.  I dag kan vi hente masse informasjon på nett, men det er alltid ekstra inspirerende å høre på «ekte» historier, forteller Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil.

Vi har derfor invitert inspirerende gjester som vil dele sine erfaringer med å feriere i bobil, tirsdag 19. november klokken 19-21. Les mer om gjestene under påmeldingsskjemaet.

Alle er velkommen denne kvelden, det blir selvsagt mulighet for spørsmål, utveksle reisetips og lett servering! Vi trekker en heldig vinner blant publikum som møter opp denne kvelden som vil få et gavekort i tilbehørbutikken til en verdi av kr 2000,-.

Goodiebag til de første som melder seg på og deltar på kvelden. Måmeldingsskjema finner du rett under her:

Alan Billyeald; Lidenskapelig opptatt av å foto og reise i innland og utland med bobil. Alan vil dele erfaringer og tips til planlegging av turen. Han vil også fortelle om flere perler av plasser man kan oppsøke.

Hilde og Jo Hoff Nordskar. Aktive småbarnsforeldre som våren 2019 pakket bobilen sammen med sine små på et halvt og fire år og reiste 5 uker på eventyr i vårt fantastiske land. De forteller om drømmeturen og opplevelsene de hadde på veien. De deler også erfaringene de fikk ved å ha med små barn på tur og ikke minst hva det kostet.

Kari Hestnes, Gründer, strikkedesigner og fotograf. Kari og mannen Per, har i flere år beriket livene med reiseopplevelser i bobilen sin- ikveld får vi bli med på deres reise gjennom Europa.

Aktuelt