Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
0H9A8102_behandlet.jpg

Oppgradert trygghet:

Markedets beste alarmsystem

Det norskproduserte alarmsystemet NX-5 tok caravanmarkedet med storm ved lansering i 2012. Nå har produsenten utviklet en ny og bedre utgave. Nye NX-10 er markedets mest avanserte gass- og sikkerhetsalarm, med en rekke nye funksjoner som sikrer verdier og gjør din campingopplevelse tryggere. 
De fleste campingentusiaster vet hvor viktig det er å ha gode varslingssystemer for brann og gasslekkasjer. Norskproduserte NX-5 har derfor lenge vært en populær alarm for gass, innbrudd, bevegelse og ran i bobil og campingvogn. Nå er oppfølgeren fra Nortronix lansert - basert på et helt nytt konsept. 

- NX-10 er et komplett alarmsystem for gass og røyk, som består av et kontrollpanel, en hovedenhet og gass-sensorer. Man kan også utvide systemet med utvendige bevegelsessensorer og innvendig deteksjon med dørbrytere, temperatursensorer og lignende. Da utvider man til en komplett sikkerhetspakke, som ikke bare ivaretar gass og røyk, men også tyveri og sikkerhet. NX-10 er med andre ord en komplett sikkerhetsalarm for bobil og campingvogner, sier Marius Omslandseter, daglig leder i NX Buddy.
Norskprodusert
Produksjonslokalene til Nortronix ligger like utenfor Stavern i Vestfold. Her konstrueres og produseres markedets mest teknisk avanserte alarm, skreddersydd for bobiler og campingvogner. Gründer, Ole Petter Lydhus og konen Jorunn kjøpte sin første bobil på 80-tallet og har vært på mange turer opp gjennom tiden. Men, Jorunn følte seg ikke alltid like trygg når de slo seg til ro for natta og var redd for både ran og gasslekasjer. Dermed ble ektemannen, som hadde bakgrunn innen elektronikk og produksjon, utfordret til å lage en alarm. I 1999 ble den første NX alarmen lansert som et kommersielt produkt.

SE VIDEO: 
Trådløst
Daglig leder i NX Buddy, Marius Omslandseter, forteller at den store forskjellen mellom forgjengeren NX-5 og nye NX-10 er at alle enhetene nå kommuniserer trådløst med hovedenheten, som er en GPS og en GSM-enhet. Selve sirenen har også blitt trådløs. Det eneste som fortsatt skal kobles opp med kabel er gassensoren ved gulvet. NX-10 og NX-Buddy får også en ny nettside og skyløsning. Gjennom NX Buddy kan brukerne styre alle produkter og tjenester fra sin egen smarttelefon eller nettbrett.
NX-10-03.jpg
Ole Petter Lydhus er oppfinneren av NX-alarmen og gründer i Nortronix, som ligger like utenfor Stavern i Vestfold. 
En buddy du kan stole på
Via nettløsningen www.nxbuddy.no kan man enkelt logge seg inn og se informasjon om temperatur i bobilen eller campingvognen, batterinivå, nivået i gassbeholderen, kjøretøyets GPS-posisjon og mye mer. Her kan man også sette opp en automatisk reisedagbok, finne nærmeste campingplass, samt kontakte og se andre NX Buddy brukere på kartet. Man kan også skru alarmen på og av via nettløsningen. En forutsetning er at mobiltelefonen eller nettbrettet du bruker har Apple iOS eller Android operativsystem. Dersom du, av helse eller sikkerhetsmessige årsaker ønsker å koble deg opp mot en internasjonal vaktstasjon er dette også mulig via den døgnåpne Buddy SOS-løsningen.
NX-10-02.jpg
Med nettløsningen til NX-Buddy kan du enkelt overvåke og kontrollere din bobil eller vogn fra smarttelefonen. 
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller