Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Motor_Rally_AIR_Pro_330_Driveaway_2018-034_behandlet.jpg

Det ultimate bobiltilbehøret:

Forteltet som passer plassen

Er du lei av å pakke opp og ned forteltet hver gang du skal ut på kjøretur med bobilen? Fortvil ikke. Nå har Kampa lansert det ultimate reisetilbehøret til bobil.
Stadig flere nordmenn investerer i fortelt til bobilen for ekstra boltreplass, men hver gang man skal på kjøretur, enten på butikken eller på utflukt, må teltet pakkes ned og deretter settes opp igjen. Kampa har nå lansert en løsning på problemet. - Kampa var først ute i bransjen med «drive-away-telt» til bobil, og nå er bestselgeren Motor Rally Air Pro også tilgjengelig som et Drive-Away telt. Dette betyr at forteltet kan stå igjen på campingplassen mens du er ute på handletur, eller er ute for å utforske nærområdet, forteller Martin Solheim, forretningsutvikler hos Max Fritid. 

Unik bakvegg
Det praktiske forteltet har en spesiell bakvegg, som enkelt kan lukkes når du kjører av gårde med bobilen. Når du kommer tilbake står forteltet der og det er bare å "koble" seg på igjen. Det nye Motor Rally Air Pro Drive-Away teltet har også alle fordelene til Kampas tradisjonelle, bestselgende fortelt.
Motor_Rally_AIR_Pro_330_Driveaway_2018-014_behandlet.jpg
Nyhet: Kampa Motor Rally Air Pro Drive-Away, et fortelt til bobil som passer plassen mens du er ute på utflukt. 
Enkel montering
En stor overgangstunel fra teltet festes til bobilen, enten ved å kaste de medfølgende båndstroppene over kjøretøyet, eller ved å bruke et Drive-Away Kit som kobles til markiseskinnen eller forteltskinnen på bobilen. Teltet monteres på få minutter og pumpes enkelt opp gjennom et oppblåsingspunkt ved hjelp av den manuelle pumpen som følger med. Eventuelt kan man også kjøpe en elektrisk pumpe, for å gjøre jobben enda lettere.
Motor_Rally_AIR_Pro_330_Driveaway_2018-075_behandlet.jpg
Kampa fører et bredt utvalg av tilbehør til sine telt, blant annet praktiske tepper som puster. 
Stort utvalg i tilbehør
Etter at forteltet er på plass har man god plass til møbler og annet utstyr. Teltet kan også utstyres med et stort utvalg av tilbehør som er skreddersydd dine behov. Eksempelvis et eget anneks for ekstra soveplass eller oppbevaringsplass, ekstra nettingpaneler, LED-belysning og tepper som puster.
Motor_Rally_AIR_Pro_330_Driveaway_2018-015_behandlet.jpg
Motor Rally Air Pro Drive-Away passer de fleste bobiler og monteres på kun få minutter. 
En praktisk ferie
Kampas serie med Drive-Away fortelt tilbyr det beste for en praktisk ferie. Alle teltene er raske og enkle å montere, og kan stå igjen på campingplassen mens du er ute og utforsker lokalområdet med din bobil. Teltene passer for kjøretøy med monteringshøyde mellom 180 og 300 cm.
Rally_AIR_Pro_390_Grande_2018-043_behandlet.jpg
En av Kampas andre store nyheter for 2018-sesongen er det romslige vognteltet Rally Air Pro Grande. 
Mer dybde, mer plass
En av Kampas andre store nyheter i år er Rally Air Pro Grande til campingvogn. Et helt nytt, oppblåsbart fortelt med en dybde på hele 3 meter og bredde på 3,90 meter. Teltet har rett front og Dual Pitch Roof Systemet gir en full ståhøyde i fronten av forteltet, slik at du kan bruke hele gulvflaten. Grande gir imponerende 11,7 kvadratmeter med brukbar plass. Teltet har også alle de samme fordelene som Kampas andre Rally AIR-modeller, som har gjort dem til Europas mest populære oppblåsbare fortelt.
Rally_AIR_Pro_390_Grande_2018-093_behandlet.jpg
Til det nye teltet Air Pro Grande kan man også kjøpe et eget anneks eller en oppblåsbar vinterhage. 
Egen vinterhage
Det romslige, oppblåsbare Rally Air Pro Grande forteltet er enkelt å montere og kan utvides med et av Kampas oppblåsbare annekser eller den nye oppblåsbare vinterhagen (Anneks Conservatory), som kan festes i begge sider av forteltet. Vognteltet leveres også med Downdraught-pumpe med stort volum.
Motor_Rally_AIR_Pro_330_Driveaway_2018-085_behandlet.jpg
Bobilteltet Motor Rally Air Pro Drive-Away har store vindusflater som slipper inn mye dagslys. 
Ledende i bransjen
- Kampa har vært ledende i bransjen innen lette og praktiske fortelt til bobil og campingvogner i mer enn sju år. Ingen lager bedre lette fortelt eller har en mer komplett serie. Vi har helt sikkert en modell som passer dine behov og ditt kjøretøy, avslutter Solheim.
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller