Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål

Campingmøbel

Dukdalf

Dukdalf

Stoler Bord
Crespo

Crespo

Bord Stoler
Outwell Campingseng Campingstoler Campingbord Tilbehør
forige
neste
Stol Dukdalf Aspen Mørk Grå 0677
Stol Dukdalf Aspen Mørk Grå 0677

Stol Dukdalf Aspen Mørk Grå 0677

Stol Dukdalf Aspen Mørk Grå 0677
Art. nr. 47470     
893,-
På grossistlager
Stol Dukdalf Aspen Mørk Grå 0677
Vekt: 2,8 kg. Maksvekt: 100 kg. Høyde 43 + 76 cm. Sammenlagt: 106 cm / 10 cm
Lettvektsstol Aspen har en ramme av runde aluminiumsrør. Foldes sammen til 10 cm tykkelse og har 8 justeringer i rygg. Rygghøyde på 78cm med innebygd hodestøtte. Tilgjengelig også i farge mørk blå.

Detaljer:
* Sete: 49 x 43 cm.
* Setehøyde: 44 cm.
* Ryggstøtte: 78 cm.
* Foldet: 108 x 60 x 10 cm.
* Vekt: 2,8 kg.
* Maksimal kapasitet 100 kg.
* Materiale: 70% PVC, 30% Polyester
Art. nr. 47470
Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Behagelige campingmøbler av god kvalitet er prikken over I'en når man tilbringer mye av fritiden på hjul. Invester i noen du virkelig liker og som holder seg godt i mange år fremover. Finn inspirasjon til dine nye campingmøbler blant våre favoritter foran årets sommersesong. Stadig flere nordmenn tilbringer deler av sommeren på hjul og mange kjøper også egen bobil. Folk har sett alle mulighetene en bobil gir og i fjor økte salget av nye bobiler med hele 14,7 % fra året før. Med slike jubeltall blir også utvalget av campingmøbler større. I jakten på de riktige campingmøblene har man gjerne andre forutsetninger og sjekklisten over ønskede egenskaper ser kanskje litt annerledes ut enn når man handler møbler til verandaen hjemme. At møblene er lette, men likevel stødige; at de har høy komfort, men samtidig er enkle å legge sammen, samt at de tar liten plass å oppbevare er for mange viktig - særlig når møblene skal konkurrere om plassen i bagasjerommet på bobilen.
Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Campingtilværelsen blir ikke den samme uten campingmøbler som lar deg nyte naturen fullt ut. Skal du investere i nye møbler til årets campingtur, bør du velge noe som sitter perfekt. Her er våre anbefalinger! Tenk deg sol høyt på himmelen, og familien samlet rundt campingbordet med god mat og drikke. Komfortable og praktiske campingbord og stoler gjør atmosfæren perfekt. Max Fritid anbefaler høykvalitets campingmøbler fra de anerkjente merkene Crespo og Dukdalf. Campingstolene og bordene tåler stor belastning, og tilbys i mange ulike varianter.