Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
hovebilde_uten-tekst-03.jpg

Kjenner du noen som elsker camping?

Julegaver til camping-entusiasten

Mange synes livet er aller best på tur med campingvogn eller bobil - når man kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og enten man foretrekker fjell, fjord, bygd, by, innland eller utland: Smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!
Her har vi plukket fram noen forslag til praktiske julegaver i ulike prisklasser, som vi tror vil falle i smak hos alle turglade campingentusiaster:
omnia_julebanner.jpg
Omnia Fritidsovn - lar deg bake på komfyren!
Med fritidsovnen Omnia er det mulig å bake og steke ovnsmat på gassplatene eller spritkokeren. Hva med nybakt brød til frokost, pai til lunsj, hjemmelagd bløtkake til ettermiddagskaffen, kjøttbrød til middag og janssons fristelse til nattmat? 
Alt man kan lage i en fast ovn, kan man også lage i Omnia. Fritidsovnen består av tre deler: understell, form og lokk med ventilasjonshull. Den runde formen med hull i midten er av aluminium, og der man legger deigen eller ingrediensene. Formen plasseres på understellet som også har hull i midten, og denne konstruksjonen gjør at varmen passerer gjennom og gir overvarme. 
cobb_julebanner.jpg
Snerten gassgrill
Med denne prisbelønte designgrillen fra Cobb kan du grille hvor du vil. Sett den midt på bordet, eller ta den med deg ut i naturen. Cobb grillen ble faktisk kåret til årets oppfinnelse i "Times" og vant samme året prisen som beste nyhet og beste BBQ grill ved den internasjonale EXPO-messen.

Grillen er klar til bruk etter et par minutter, og du er klar til å grille, steke, bake, koke, røyke eller wokke. Ettersom bunnen på grillen ikke blir varm, kan du sette den rett på bordet. Grillen er i børstet rustfritt stål og veier bare fire kilo. En gassboks varer i opptil tre timer. Det finnes også en praktisk bæreveske (ekstrautstyr) til grillen.
baalpanne_julebanner.jpg
Bålpanne
Fyr opp i bålpanna, og det blir god stemning med en gang! Enten man bare vil hygge og varme seg rundt bålet eller vil grille pølser, er bålpanna i sentrum for begivenhetene.

Total høyde er 160 cm, og vekten er 37 kg. Selve bålplassen er 60 cm i diameter, og leveres med gnistfanger og lokk.    
glass_julebanner.jpg
Uknuselige vinglass
En firepakning med uknuselige vinglass er den perfekte partner til turens store feiringer eller til dagens middag. Glassene kommer i fire forskjellige farger i en pakke - slik at det er enkelt å holde orden på hvilket glass som tilhører hvem.
led_julebanner.jpg
Batteridreven LED-lampe
Med denne batteridrevne LED-lampa (19 LED 60 lumens) er du sikret godt lys selv om mørket har senket seg ute. Lampa er 10 cm i diameter, er 18,5 cm høy og har regulerbar lysstyrke. En hempe i toppen av lampa gjør at den kan henges opp, og man kan selvfølgelig også bære den med seg. Lampa drives med 4 stk AA-batterier (ikke inkludert) og lyser i ca. 16. timer.
vekselstroem_julebanner.jpg
Strøm i bilen
Denne omformeren, eller vekselstrømsomformeren, omformer 12 volt likespenning fra batteriet til 230 v vekselspenning, modifisert sinuskurve. Med en slik om bord i vogna eller bobilen, kan du koble til mange av de apparatene du har hjemme. Omformeren kobles til sigarett-tenneren, og gjør at du kan bruke apparater opp til 150 watt.
dekketoey_julebanner.jpg
Service i 16 deler
Med dette melamin dekketøysettet i stilrent design i 16 deler bestående av stor og liten tallerken, kopp og skål, er det en fryd å komme til bords.
dekketoey_barn_julebanner.jpg
Dekketøy i melamin til barn
Uten mat og drikke, duger helten ikke. Når man er ute på tur, smaker maten ekstra godt, og enda bedre smaker den når man kan spise av sitt eget service! Dette barneserviset i solid melamin med motivet Harry & friends, består av tallerken, skål, kopp, skje og gaffel og passer for barn fra tre år og oppover. God appetitt!
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller