Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
CRESPO_campingmoebler_familie.jpg
MØBLER TIL DITT BEHOV: Velg de riktige campingmøblene og sett prikken over I'en på din familieferie. Har familien blitt større de siste årene, er det greit å passe på at det er nok stoler og bord, så alle kan kose seg sammen i sommer. Foto: Produsent

Høy komfort på årets ferie:

Campingmøblene som setter standarden

Behagelige campingmøbler av god kvalitet er prikken over I'en når man tilbringer mye av fritiden på hjul. Invester i noen du virkelig liker og som holder seg godt i mange år fremover. Finn inspirasjon til dine nye campingmøbler blant våre favoritter foran årets sommersesong.
Stadig flere nordmenn tilbringer deler av sommeren på hjul og mange kjøper også egen bobil. Folk har sett alle mulighetene en bobil gir og i fjor økte salget av nye bobiler med hele 14,7 % fra året før. Med slike jubeltall blir også utvalget av campingmøbler større. I jakten på de riktige campingmøblene har man gjerne andre forutsetninger og sjekklisten over ønskede egenskaper ser kanskje litt annerledes ut enn når man handler møbler til verandaen hjemme. At møblene er lette, men likevel stødige; at de har høy komfort, men samtidig er enkle å legge sammen, samt at de tar liten plass å oppbevare er for mange viktig - særlig når møblene skal konkurrere om plassen i bagasjerommet på bobilen.
Klassiske stoler fortsatt populært

Det er et bredt utvalg å velge i og de klassiske stolene med regulerbar rygg er fortsatt aktuelle. Disse passer like godt ved bobilen og campingvogna, som i båten og er tilgjengelig fra de fleste produsenter. Her er det enkelt å finne sin favoritt - om den kommer med eller uten nakkestøtte, ekstra pute eller fotskammel til å legge beina høyt. Nederlandske Dukdalf har også stol med innebygde varmeelementer i rygg og sete, som gjør at selv de som fryser mest lett kan kose seg i godt selskap utover sommernatta. Stolen Air Deluxe 3D fra Crespo er svært behagelig og kommer med vattert ryggstøtte som er lett å regulere. I likhet med Dukdalf er dette et merke som blir forbundet med høy kvalitet, spesialprodusert i materialer som tåler været godt og dermed også er enkle å rengjøre.

IMG_2327.jpg
KLASSISK OG POPULÆR: De klassiske campingmøblene med regulerbar rygg er fortsatt like populære. Det finnes mange å velge i og man kan få de helt enkle, med integrert pute eller også med varme i sete og rygg - alt etter ditt behov. Foto: Jens Lyngstad
Ta med sofaen på ferie

Dersom du ser etter et supplement til spisegruppen eller rett og slett ønsker et eget område til avslapping, kan oppblåsbare campingmøbler være det du leter etter. Med inspirasjon fra sine skandinaviske røtter, tilbyr den danske produsenten Outwell både puffer, stoler og sofaer i ulike prisklasser som leveres både med og uten integrert elektrisk pumpe. Her kan man enkelt velge fasthet og sittekomfort selv. Helt nedpakket, tar selv den største sofaen ikke særlig større plass enn en koffert som man lett kan ta med dit man måtte ønske i den tilhørende vesken med skulderstropper.

Dersom du liker tredetaljer på møblene, har Bo-Camps «Urban outdoor collection» mye som vil falle i smak. I materialer som bambus, glassfiber og aluminium tilbyr de moderne og tidsriktige stoler. Møblene slås lett sammen og stolene leveres i en behagelig grå farge som passer til det meste.

DSC_0069.jpg
FINE PÅ FARTEN: Det er viktig å ha campingmøbler som enkelt kan slås sammen, tar liten plass og som er enkle å sette opp igjen. Finn dine favoritter og gjør deg klar for året sesong på hjul. Foto: Produsent
Velkommen til bords

Når man først investerer i nye campingmøbler, er ofte et bord blant de viktigste årsakene. Kanskje har familien blitt større og man trenger plass til flere rundt bordet. Her kan man gjerne mikse bord og stoler fra ulike produsenter og finne bordet som er perfekt for deres behov. Stor eller liten familie, rundt eller rektangulært - det finnes noe for alle. Alle produsentene har modeller med justerbar høyde, så det er ingen sak å tilpasse det til deres bruk.

Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller