Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
iStock-599478692_edit.jpg

Perfekt for norsk klima:

Full kontroll med litiumbatterier

Fremtidens batteriteknologi er både lett og robust. Er du mye på farten og tilbringer fritiden på hjul, også i vinterhalvåret, er litiumbatteri midt i blinken for deg.
Litiumbatterier er pålitelige og finnes i dag i alt fra mobiltelefoner og lommekalkulatorer til pacemakere. Med lengre levetid enn de fleste andre batterier på markedet er litiumbatterier et smart valg.
Avansert system

Det finnes mange typer litiumbatterier. Skanbatt leverer batterier med et avansert innebygd system som sikrer maksimal levertid og sikkerhet for brukerne. Systemet, kalt BMS (kort for battery management system), beskytter mot kortslutning, overlading og for høy temperatur. I tillegg skrur det også av batteriet dersom noe uforutsett skulle skje.

Sammenlignet med vanlige blybatterier har litiumbatterier dobbel kapasitet. Dette er rett og slett fordi litium står høyt oppe i spenningsrekken. Spenningen kommer an på avstanden mellom den negative og positive elektroden i batteriet - stor avstand gir stor spenning. I tillegg, ettersom metallet har liten massetetthet, er det også lettere enn mange andre typer batterier.

For at batteriene skal ha lengst mulig holdbarhet, leverer Skanbatt batterier hvor cellene er skrudd sammen med solide forbindelser. Dette gjør at man slipper loddinger som ryker, dersom batteriet står plassert sånn at det er utsatt for vibrasjoner.

Du finner vårt utvalg av batterier fra Skanbatt HER

HEAT-funksjon

Batteriprodusenten Skanbatt, har lansert en ny serie litiumbatteri med innebygget varmeelement - HEAT. Enkelt forklart betyr dette at batteriet har et element som tempererer battericellene og forebygger problemer med hurtiglading ved kaldere temperaturer. Dette gjør batteriene spesielt egnet til bruk i både bobiler, campingvogner, båt og hytte som også benyttes i vinterhalvåret.

Dersom man skulle ha behov for å lade i minusgrader, sørger BMS-systemet for at en del av energien vil forsyne batteriets battericeller med varme. Varmefolien bruker ellers ikke av batteriets kapasitet, men sikrer effektiv temperering av cellene. Så snart cellene er tempererte, hurtiglader batteriet på vanlig måte, helt automatisk.  

Batteri-Lithium-96-Ah-Bluetooth-Lithium-HEAT-12-V-78907-jpg-flash_frame480_x_270-2.jpg
Integrert Bluetooth

I tillegg til varmefunksjon, leveres også flere av Skanbatts litiumbatterier med integrert Bluetooth. Dette gjør at man enkelt kan følge med på batteriets status via en app på telefonen. Her får man blant annet informasjon om ladestatus, kapasitet, forbruk i ampere, antall ladesykluser og oversikt over batteriets generelle helsetilstand. I tillegg lager appen en hendelseslogg, som gjør det mulig å gå tilbake å se hendelser etter behov, dersom man er nysgjerrig på hendelser i batteriet.

Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller