Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
iStock-510172040_croppet.jpg
MANGE MULIGHETER: Med støttebein montert på bobilen, står man friere i valget om overnattingsplass. Med et par tastetrykk er bilen i vater, selv om underlaget er ujevnt og da slipper du også ekstra slitasje på fjæringene i bobilen. Foto: iStock

Ikke tenk på underlaget:

Slik får du bobilen i vater

Med hydrauliske støtteben på bobilen kan du trygt legge bort gradskiva og parkere hvor du vil - med et par tastetrykk er bobilen helt i vater.

Jo flere som er med på tur i bobilen, desto mer vil den gynge på fjæringene når den står parkert og man beveger seg rundt. Når man finner det riktige stedet å parkere, er det viktig med gode støttebein som lar bobilen stå både stødig og beint.

Finner automatisk riktig posisjon

Det hender at det perfekte stedet man gjerne vil overnatte på, ikke er helt plant. Spesielt når man vil være spontan og tar stoppene utenom etablerte campingplasser, kan det være nærmest umulig å finne flat mark. Da er det lurt å montere støttebein, som enkelt lar deg både utjevne og stabilisere bilen.

Det finnes flere ulike typer støttebein, eller nivåsystemer, å velge i. Velger du et hydraulisk støttebeinsystem fra QuickLift Hydraulik, posisjonerer den bobilen i vater automatisk. Systemet kan enkelt styres både manuelt og helautomatisk via en app på mobilen eller via et manøvreringspanel inne i bilen.

Klikk HER for å se vårt utvalg av hydrauliske støtteben.

Hydrauliske-niva-og-aring_st-og-oslash_tteben-QuickLift-Hydraulik-crop.jpg

Styres av pumpe

QuickLifts nivåsystem har en hydraulikkenhet med motor som driver en hydraulikkpumpe som pumper olje til fire sylindere montert på bilens chassis. Hvert støttebein har også en fotplate i rustfritt stål som sikrer lang levetid og best mulig stabilitet på ulike underlag. Likevel kan det tidvis være greit å ha noen små plankebiter for hånden, som man kan legge under støttebeina dersom man parkerer på veldig vått underlag. Med dette enkle grepet forhindrer du at de synker ned i jorda.

Praktisk på vinteren

QuickLift-systemet posisjonerer bobilen i vater, både i lengde- og tverrgående akse. Når bilen står til vinterlagring er også systemet ypperlig for å avlaste dekk og støtdempere. I tillegg kan det også brukes ved dekkskift, dersom man ikke har jekk tilgjengelig. Skulle uhellet være ute og strømmen går, følger det også med en manuell håndpumpe, så man kan ta opp støttebeina også uten tilførsel av strøm.

Støttebeina selges i sett på fire og finnes i flere utgaver tilpasset de fleste bobilchassis. Til sammen veier de omtrent 60 kg og leveres klar til montering.

Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller