Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
KAMPA-Rally-Air-Pro-Plus-Max-Fritid.jpg

Fortelt i farta:

Luftig testvinner

Kampa ble nylig kåret til den suverene testvinneren i det danske magasinet "Camping-Fritid" sin store test av luftfylte telt. De praktiske teltene har blitt svært populære, og ikke uten grunn.
Luftfylte telt er lynkjappe å sette opp, og man har et ekstra rom på bare få minutter. 
- Vi har solgt veldig bra! Luftfylte telt har vært et av suksessproduktene våre de siste årene, sier Nils Magne Dahle, daglig leder i Max Fritid. 

Dahle forteller at denne typen telt kom på markedet for en del år siden, men at salget virkelig har tatt av den siste tiden. - Vi ser at disse produktene fungerer utrolig godt. Luftfylte telt settes opp på noen få minutter, ved å pumpe luft inn i kanaler der stengene ville vært på tradisjonelle telt. Selv om teltene settes opp med luft, er de svært stødige og tåler at det blåser. 


Luftfylte telt passer spesielt godt for bobilkjøreren, eller de som bytter plass ofte, ettersom de er svært enkle å håndtere. Teltene fås i flere ulike størrelser og leveres komplett med pumpe.
Verdens mest solgte
Max Fritid har agenturet i Norge for det engelske kvalitetsmerket Kampa. 
Kampa tilbyr luftfylte telt til både bobiler, van og campingvogner, i ulike prisklasser. 

Kampa er et svært populært produkt på det skandinaviske markedet. Rally Air Pro er ganske enkelt det mest solgte luftfylte teltet i hele verden. Teltet finnes både for bobil og campingvogn, og for 2017-sesongen har Kampa fullstendig redesignet modellen. Noe som gir et rent utseende og raskere oppblåsing av teltet. Weathershield materialet har utmerket værbestandighet og lang levetid, samtidig som det fortsatt er lett nok til enkel håndtering og oppsett av teltet.

Se tilgjengelige modeller av Rally Air Pro:
Best i test
Ace Air til bobil og vogn er også en av de suverene toppmodellene fra Kampa. Dette teltet gir et ekstra stort rom. Luftfylte kanaler erstatter ordinære stenger og teltet har duk i kraftig Weathershield Oxford polyester. 

I april 2017 ble Kampa Air Ace 400 til campingvogn testvinner i det danske magasinet "Camping-Fritid" sin test av oppblåsbare telt. Kampa fikk ros for at det var enkelt og effektivt å sette opp teltet. Teltduken er av høy kvalitet, designet er fint og de store panoramavinduene gir mye lys. Kampa fikk også ros for at luftkanalene var godt beskyttet, men samtidig lett tilgjengelige. 

Se tilgjengelige modeller av Ace Air:
James.jpg
James Stacey, produktansvarlig hos Kampa, forteller at Kampa lufttelt er svært enkle å sette opp og anbefaler Sabre Link LED-belysning som tilbehør.
Tilbehør og reservedeler
Det finnes også mye praktisk tilbehør til de luftfylte teltene, som LED belysning, støttestenger, termotak, gulvteppe, elektrisk pumpe og mye mer. Hekter man på et anneks har man også en ekstra soveplass eller oppbevaringsplass. 

Luftfylte telt fra Kampa er laget av sterke materialer, og kvaliteten tåler mye. Men det finnes også reservedeler og lappesaker - som kan være greie å ha dersom uhellet er ute, eller om det skulle bli slitasje på teltet. Alle Kampa-lufttelt leveres komplett med gardiner og håndpumpe.

I nettbutikken finner du også mye annet relevant tilbehør, blant annet padselektrisk pumpeseam sealer, repair kitLED-list flex settrykkstangsugekopp-festerhulltangimpregnering spray og mye mer.  
P39B7899-kopi.jpg
Stacey viser hvordan man enkelt fester LED-belysningen i det oppblåsbare teltet fra Kampa. 
Belysning på et blunk
Sabre Link tilbyr LED belysning som enkelt festes på innsiden av de oppblåsbare teltene til Kampa. Produktansvarlig hos Kampa, James Stacey, forteller at LED-belysningen er svært enkel å installere og sette opp. - Oppblåsbare telt fra Kampa kommer med ferdig installert borrelås. Det eneste du trenger å gjøre er å feste lysene til borrelåsen, plugge i den 5 meter lange ledningen og belysningen er klar til bruk, forklarer Stacey. Med en trådløs fjernkontroll (inkludert i starterkit) kan du enkelt dimme belysningen etter behov. 

Man kan velge mellom ulike oppsett til belysningen. 
Max Fritid tilbyr både starterkit og utbyggingssett
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller