Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Easydriver-2018.jpg

SE VIDEO:

Slik fjernstyrer du campingvogna

Kjærligheten til både campinglivet og vogna kan bli satt på prøve når doningen skal parkeres. Det er ofte trangt og små marginer. Men, nå trenger du ikke lenger grue deg til å lirke campingvogna på plass. Nå kan den fjernstyres fra egen mobiltelefon. 
- For noen år siden begynte vi å produsere et nytt utvalg manøvreringsenheter til campingvogner som heter Easydriver. Tanken bak dette produktet er å gjøre campinglivet enklere, sier Stephan Baumeister hos REICH. 

 - For mange er det ofte veldig tungt å flytte campingvogna for hånd. Mange har også garasjer og andre trange områder hvor det er vanskelig å flytte og manøvrere campingvogna med bil. Konseptet til Easydriver er at man bruker en fjernkontroll eller smarttelefonen til å fjernstyre vogna separat, uten å bruke bil, forklarer Baumeister. Easydriver flytter campingvogner med egenvekt opp til 3.100 kg. Produktet leveres til både en- og toakslede campingvogner.

SE VIDEO: 
Ulike modeller
Produsent REICH leverer en rekke produkter som gjør campinglivet enklere og mer komfortabelt. 
- Når vi begynte å utvikle Easydriver ønsket vi å gjøre noe helt annerledes. Vi så på behovene til kundene og hva de var på jakt etter. Målet med Easydriver er at det skal være enkelt, forklarer Baumeister. - Vi har utviklet to ulike modeller. Easydriver Pro som kobles til automatisk ved to trykk på en fjernkontroll, og Easydriver Basic som kobles til manuelt.
Baumeister-REICH.jpg
Stephan Baumeister hos REICH forteller at Easydriver ble utviklet for å gjøre campinghverdagen enklere. 
Appstyring
- Uansett hvilken modell du kjøper får du med en egen fjernkontroll. Når fjernkontrollen skrus på tar den en gjennomgang av din Easydriver og rapporterer dersom det er problemer eller feil i systemet. Vi har også laget en egen app til smarttelefoner. Den gir kunden et ekstra valg i henhold til manøvrering av vognen, forklarer Baumeister. Begge alternativene gir en presis manøvrering, med myk start og stopp funksjon. Fjernkontrollen viser hele tiden statusen til Easydriver, samt batterikapasitet og vekt, slik at man unngår overbelastning. Med sitt enkle og kompakte design passer Easydriver til alle kjøretøy og er egnet for alle størrelser.
06_behandlet.jpg
Easydriver flytter vogner med egenvekt opp til 3.100 kg og passer til både en- og toakslede campingvogner. 
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller