Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
Burstner-Nordic-pa__ske_EAI4938_foto-Espen-A-Istad.jpg
Påsken er en utmerket anledning til å starte årets store campingsesong. Foto: Espen A. Istad. 

Den store utstyrsguiden:

Slik sikrer du påskekosen

Påsken er en utmerket anledning for å sparke i gang årets campingsesong, og bobilen er et suverent utgangspunkt for varierte ski- og naturopplevelser. Riktig tilbehør gjør opplevelsen enda bedre, og her er er utstyret du trenger for å gjøre påskekosen optimal. 
Årets påskeferie nærmer seg med stormskritt, og uansett om du vil tilbringe påsken ved sjøen eller på fjellet er en bobil en perfekt følgesvenn. Her har du plass til alt du trenger på reisen, og når du ønsker en pause kan du trekke deg tilbake i bobilen med en saftig appelsin, en kopp kakao og en kvikklunsj. For å sikre påskekosen bør du også ha med deg riktig utstyr og tilbehør - og vi gir deg oversikten over det du trenger: 
Påskens beste sitteplasser
Campingtilværelsen blir ikke den samme uten møbler som lar deg nyte naturen fullt ut. Og skal du på campingtur i påsken bør du ha med deg noen gode stoler til å sitte i. Max Fritid anbefaler stoler fra Crespo som kombinerer komfort, med kvalitet og lav vekt. Campingstolene Crespo Air Deluxe 3D har eksempelvis integrert og høydejusterbar nakkestøtte, og syv ulike ryggposisjoner. Det spesialdesignede møbelstoffet er utviklet for utendørs bruk og avstøter fuktighet, perfekt for bruk i påskesnøen! Max Fritid tilbyr også gode campingstoler fra Holiday Fritid til en vennlig pris.
Niesmann_Bischoff_Wintermotiv-09.jpg
Med bobil kommer du tettere på de gode opplevelsene både sommer og vinter. Foto: Niesmann + Bischoff. 
Sett stemningen med en bålpanne
Topp påskekosen med grilling, sosialt samvær og hyggelig stemning ved en bålpanne. Her kan man blant annet lage et trygt og stemningsfullt bål, grille mat og pølser, koke kaffe, kakao eller suppe, samt stek sveler, speilegg eller pannekaker. Det er bare fantasien som begrenser bruken av en bålpanne, og den er et miljøskapende samlingspunkt for hele turfølget.
P39B2957-behandlet-kopi.jpg
En bålpanne er et trivelig og sosialt samlingspunkt, og en spennende grill med mange muligheter. Foto: Jens Lyngstad. 
Hold varmen med varmelampe
En lun og behagelig atmosfære er avgjørende for trivselen, uansett om du er hjemme eller på campingtur. Ønsker du å oppholde deg i nærheten av bobilen er en varmelampe under markisen et godt alternativ. En varmelampe skaper en god og lun atmosfære, samt sikrer et stemningsfullt og behagelig lys. Outwell Halogen 1500 W gir øyeblikkelig, luktfri varme, samtidig som den er trygg og komfortabel. Har du også med deg noen varme tepper og noe godt å servere er påskekosen sikret.
P39B2250_behandlet.jpg
Etter en lang dag i skibakken eller -løypa er det godt å trekke seg tilbake i bobilen for å koble av. Foto: Jens Lyngstad.
Server drikkevarene i lekre glass
Sett prikken over i'en med lekre og uknuselige drikkeglass fra Strahl. Produktene er av høyeste kvalitet, og kombinerer styrken i polykarbonat med et elegant utseende og følelsen av ekte glass. Produsenten tilbyr en rekke ulike glass, både vanlige drikkeglass, vinglass, ølkrus, champagneglass, mugger, serveringsboller og annet. Produktene kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin, og egner seg utmerket til bruk på bobil- eller campingtur. 

Husk også å pakke skiutstyr, sitteunderlag, varme klær, solbriller og kvikklunsj til turen. God påske! 
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller