Velkommen til Mohagen Bil! Husk Oktoberfest 27.-28. september.

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

Se våre produkterSe våre produkter Se våre merkerSe våre merker SupportSupport Søk på a-målSøk på a-mål
iStock-510172348.jpg

Økt komfort:

Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil

Kalde ben og føtter er ofte grunnen til at vi fryser. I Norge har vi få varme sommerdager, og ønsker vi å nyte gode stunder innenfor og utenfor vognen eller bobilen - er vi avhengig av produkter som holder oss varme. En fotvarmer kan være en enkel og god løsning. 
En lun og behagelig atmosfære er avgjørende for trivselen, uansett om du er hjemme eller på campingferie. I år ble et nytt produkt lansert på camping og fritidsmarkedet, nemlig en varmeovn som kan brukes både innendørs og utendørs. 

- Alle vet at varme stiger, derfor er våre produkter laget for plassering i gulvhøyde. Vi har utviklet en fotvarmer som er en utmerket varmekilde for bruk i og utenfor campingvognen, bobilen eller forteltet, forteller Ellen Marigård, daglig leder i Wesseltoft AS.
Perfekt under bordet eller i forteltet
Marigård forklarer at fotvarmeren er en stråleovn, som stråler 95% av varmen opp og kun 5% av varmen vil gå nedover mot bakken. Ovnen kan derfor brukes på alle gulv, på tepper, vinylbelegg og utendørs på et plant og tørt underlag. - Siden såpass lite av varmen går nedover vil den ikke skade underlaget, og den er perfekt til bruk både innendørs og utenfor bobilen eller campingvognen. 

- Det er helt genialt å ha fotvarmeren under bordet i forteltet eller på terrassen, slik at vi slipper å pakke oss inn med pledd rundt bena. Vi ønsker jo å kunne nyte fine høst- og sommerkvelder ute, uten å hakke tenner.
IMG_2360.jpg
Varmelamper fra Outwell er perfekt til sene sommer- og høstkvelder under markisen.
Terrassevarmere og andre varmekilder
Gode varmesystemer er avgjørende for en behagelig campingopplevelse. Utstyrsleverandør Max Fritid har alt du trenger for å holde en behagelig temperatur i bobilen eller campingvognen, hele året. - Vi tilbyr et stort utvalg av ovner, ulike systemer for gulvvarme og dieselvarmere. For oppvarming utenfor bobilen og vognen tilbyr vi også varmelamper fra Outwell, i tillegg til fotvarmeren fra Wesseltoft, forteller Sigurd Brevik hos Max Fritid.
Stort behov
- Fotvarmeren kom på markedet for første gang i forrige vintersesong, hvor vi hadde et lite testsalg. Salget var en suksess og fotvarmeren er ny i år på camping- og fritidsmarkedet, et marked hvor vi mener at det er stort behov for en flyttbar og fleksibel ovn som dette, forteller Marigård. Fotvarmeren er et norsk produkt, utviklet og produsert i Norge.
iStock-186159854.jpg
Den norske våren er kjent for sine kjølige kvelder, men med en terrassevarmer kan utelivet nytes uten at du fryser.
Brannsikker og flyttbar
Siden kun 5% av varmeenergien til fotvarmeren er rettet nedover, kan fotvarmeren trygt brukes på alle typer gulv, selv på myke gulvtepper, parkett og utendørs. Den kan stå under tak, under bord med duk eller tett overfalte, eller under god-stolen ute. Produktet er solid, tåler røff behandling og er brannsikkert. 

Fotvarmeren bruker kun 200 Watt, er 51cm lang og 23cm bred. Den kan enkelt flyttes og brukes akkurat der du oppholder deg. Konstruksjonen er enkel og effektiv, og du bestemmer selv hvordan varmeren skal reguleres. Du kan koble fotvarmeren til en tradisjonell termostat, tidsbryter eller fjernkontroll. 
Del: 
Les mer
Ikke tenk på underlaget: Slik får du bobilen i vater Perfekt for norsk klima: Full kontroll med litiumbatterier Høy komfort på årets ferie: Campingmøblene som setter standarden Webasto sikrer deg: Slik får du alltid komforttemperatur i bobilen Tettere på opplevelsene: Nyt vinteren med helårstelt Økt komfort: Gode varmeløsninger til campingvogn og bobil Omnia fritidsovn: Med stekeovnen på komfyren Endelig sommer: Her er 5 ting du trenger til campingferien Oppgradert trygghet: Markedets beste alarmsystem Se sesongens teltnyheter: Bestselger blir nå enda bedre SE VIDEO: Slik fjernstyrer du campingvogna Det ultimate bobiltilbehøret: Forteltet som passer plassen Sesongen nærmer seg: Slik gjør du vogna og bobilen klar for våren Den store utstyrsguiden: Slik sikrer du påskekosen Markedets første: Luftig nyhet for folk på farten Prisbelønt og praktisk: Grill hvor du vil Sommerens beste sitteplasser: Campingmøbler til årets ferie Praktisk og enkelt: Sommerens campinggriller Inaca fortelt: Det viktigste ekstrarommet Unngå strømmangel: Lad opp på campingtur Fortelt i farta: Luftig testvinner Kjøper svensk utstyrsleverandør: Sikrer vekst med oppkjøp i Sverige SE VIDEO: Slik monterer du DAB i bobilen Norge først i verden med heldigital radio: Nå slukkes FM-nettet Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til camping-entusiasten TV-løsning: Kjøpsråd på veien Kontroller forbruket: EFOY lanserer ny app-funksjon FUTUR bålpanne: Et miljøskapende samlingspunkt Outwell Collaps: Nyttige kollapser Elektrisk: Flere foretrekker brenselceller