Vi holder stengt lørdag

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Mohagen blir en del av Tellus:

Bobileventyret fortsetter

Mohagen Bil AS og Mohagen Bilservice AS blir nå endel av Tellus Gruppen som blir Nordens største kjede for salg av bobil og campingvogn. Mohagen Bil har siden oppstart i 2007 hatt en sterk vekst, og behovet for å konsolidere, førte til at eierne Kjetil Gulbrandsen og Ole Jan Stubberud var blant pådriverene for å danne en større enhet.

Flere ledende forhandlere går sammen og inngår samarbeid med Credo Partners om å danne en ny, landsdekkende gruppering innenfor salg og service av bobiler og campingvogner i Norge.

Vi slår oss sammen for å skape bransjens ledende og beste aktør, til glede både for leverandører og kunder. Etter lang tid med kraftig vekst ser vi både behov og potensiale for økt samarbeid i en fragmentert bransje. Tellus Caravan & Fritid er en gruppedannelse som legger til rette for kompetanseutveksling for en bedre driftshverdag og økt betjeningsevne av både kunder og leverandører. Tellus vil i utgangspunktet bestå av 12 salg- og serviceenheter rundt om i Norge, og vil dermed kunne tilby våre kunder god oppfølging der de måtte reise og der behovet måtte oppstå.

Selskapene i Tellus vil bestå av:

• Juro Caravan AS
• Juro Caravan Sunnmøre AS
• Namsen Auto AS
• Namsen Auto Verdal
• Namsen Auto Trondheim AS
• Mohagen Bil AS
• Mohagen Bilservice AS
• Autosentrum Norge AS
• Autosentrum TBC AS
• Perry og Williams Caravan AS
• Twin Caravan AS
• NCI AS

Gründerne satser videre

Samtlige gründere vil være med videre både som operative ledere og som eiere. Etter gjennomført transaksjon vil Tellus Caravan & Fritid eie 100% av driftsselskapene. Gründerne og nøkkelpersoner vil eie 49% og Credo Partners vil eie 51% i et felleseid holding selskap. 

“Vi er sterkt motiverte av samarbeidet og mulighetene som dette representerer, og vi er glade for å få Credo med på laget som profesjonell partner i utviklingen av den nye gruppen“, sier Lars Wivestad, styrets leder, Lars Wivestad i Tellus.

Daglig Leder og deleier av Mohagen Bil AS og Mohagen Bilservice AS, Ole Jan Stubberud er storfornøyd med at satsingen nå har materialisert seg. «Vi er kjempeglade for denne utviklingen. Dette er noe bransjen virkelig trenger, og som også var hovedårsak til at vi startet denne prosessen for over to år siden. Våre kunder vil få et langt bedre servicetilbud når vi nå kan tilby lokaliteter over hele landet, og vi vil sammen kunne ha et bedre serviceapparat med spesialiserte tjenester, noe vi alene ikke har hatt kapasitet til å prioritere. De ansatte er spente til grupperingen og vi gleder oss nå til å starte samarbeidet for fullt»

Vi har allerede merket at nyheten er ute og mange nysgjerrige er innom våre butikker med spørsmål og interesse for å kjøpe bobil eller campingvogn. Året 2020 ble et voldsomt oppsving for bransjen. Vi tror etterspørselen vil fortsette gjennom 2021, men vi er usikre på om det finnes nok kjøretøy og vogner til å dekke etterspørselen sier Kjetil Gulbrandsen i en kommentar.

Identitet

Driftsselskapene drives videre «as is» med samme organisasjonsnummer og samme navn, men det vil fremgå at vi er en del av Tellus. Alle selskapene beholder sin identitet, alle ansatte, bil/vogn merker og samme positive innstilling, men med enda større fokus på kvalitet, bærekraft og gode kundeopplevelser.

Tellus i 2020

Samlet solgte gruppen om lag 2 600 enheter i 2020, fordelt på ca. 850 nye og ca. 1 750 brukte, og omsatte for mer enn NOK 1,5 milliarder med et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på over NOK 45 millioner.

Om Credo

Credo Partners har siden 2003 utviklet små og mellomstore bedrifter i partnerskap med gründere, og er etablert som et ledende investeringsfirma i Norge. For mer informasjon se www.credopartners.no

“Bobil og camping er en fantastisk måte å oppleve Norge og Norden på, og er en voksende del av vår kultur. Tellus vil bli en ledende aktør i Norden og en robust samarbeidspartner og bidragsyter i videre profesjonalisering og utvikling av bransjen. Vi ser frem til å kunne medvirke sammen med det vi anser som noen av bransjens best kvalifiserte gründere og ansatte,“ sier Victor Evensen i Credo Partners

For ytterligere informasjon kan styrets leder, Lars Wivestad kontaktes på telefon 90 13 91 19 alternativt lars@autosentrum.no

Aktuelt