Lørdagsåpent etter avtale. Velkommen!

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

Kampanjedager i september:

Kjøp bobil og få med utstyr

Høsten nærmer seg, og vi kjører på med kampanjedager i september. Kjøp ny Solifer Edition, Emotion eller Finlandia bobil innen utgangen av måneden og få med valgfritt utstyr for inntil 50.000 kroner. Vi har også tilbud på Kampa-telt og lykter fra WE Camp. Velkommen innom!

–Solifer er et veletablert varemerke som er kjent for sin gode kvalitet. Bobilene holder seg godt i pris og det er lite reklamasjoner på disse bilene. 

– I september får man med valgfritt utstyr fra vår utstyrsbutikk til en verdi av inntil 50.000 kroner, ved kjøp av ny Solifer Edition, Emotion eller Finlandia- modell hos oss. Edition 2020- modell er en litt mindre variant enn øvrige Solifer-varianter, som er godt egnet til helårsbruk, forteller Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil, landets største forhandler av Solifer-bobil.

Les mer om Edition 2020, Emotion og Finlandia nederst i saken. 

 SE ALLE BOBILER PÅ LAGER HER
I september har Mohagen Bil kampanjepris på Motor Rally Air Pro 330, luftfylt fortelt til bobil.

Kampanjerdager i utstyrsbutikken
I tillegg til kampanje på nye Solifer Edition har vi også gode tilbud i utstyrsbutikken i september. Vi har blant annet 50% rabatt på absolutt ALLE lykter fra WE Camp.

Du får også det populære forteltet Kampa Motor Rally Air Pro til kun kr 9.499 (førpris kr 13.850). Motor Rally Air Pro 330 er et luftfylt fortelt som er svært enkelt å sette opp og ta ned. Denne modellen har Single Point-systemet som innebærer at forteltet blåses opp fra ett punkt. LES MER OM TELTET HER

Solifer Edition 2020 er bygget på LMC´s Long Life Teknologi, med innovative materialer fra tak til gulv.
Smart og fleksibel
Nye Solifer Edition er svært velutstyrt. Her finnes det meste du trenger for en vellykket bobiltur. Interiøret er lyst og smart med nytt, lyst treverk, moderne TV-møbel og en vegg mellom sittegruppe og kjøkken for avskjerming. Interiøret er tilgjengelig i to planløsninger og tre modeller – slik at du kan få både senger, kjøkken og baderom/WC nøyaktig slik det passer deg.

Solifer Emotion karakteriseres av lys og fresh design inspirert av det nordiske lyset. Her får du et stilrent og luksuriøst interiør, kombinert med et meget funksjonelt kjøkken, slik at du kan lage mat av gode råvarer og gjøre måltidene til virkelige høydepunkter på reisen.

Solifer Finlandia er skapt for din personlig trivsel på veien. Bilens teknologi sørger for at du får en problemfri ferie. I tillegg til økt levetid og god annenhåndsverdi.  LAST NED KATALOG HER (SOLIFER 2020)
I september får du 50% rabatt på alle lykter fra WE Camp, hos Mohagen Bil på Jaren, velkommen innom oss!
Aktuelt