Nyheter på vei inn!

Kontakt Mohagen Bil AS

Lillann
Butikkansvarlig 
Ole Jan Stubberud
Daglig leder 
Frode Skjerva
Kundemottak 
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Ole Sigurd Marthins
Selger 

Chat via Facebook

NY I SJEFSTOLEN: Lillann Gulbrandsen har funnet seg godt til rette i den velbrukte sjefstolen i utstyrsbutikken til Mohagen Bil AS Foto: Anders Joh. Blisten

Lillann - Vår nye sjef for utstyrsbutikken

Hun begynte på den travleste tiden og gleder seg allerede til en ny travel sesong på sin nye arbeidsplass i Mohagen.

Skjønt ny og ukjent er hun ikke, den nye butikk- og reklamasjonsansvarlige hos Mohagen Bil AS.

Lillann Gulbrandsen (24) heter hun og har hatt sommerjobb i flere år i suksessbedriften som hennes far Kjetil var med å starte i 2007.

Fra studier til jobb

Faren jobber der fortsatt, men de to vil ikke gå i beina på hverandre i tide og utide i det romslige bilanlegget.

– Han holder til der borte hvor de selger bobiler og jeg er her, så det går veldig greit, kommer det fra den nye butikksjefen. Hun sitter i en velbrukt kontorstol bak skranken i en velfylt utstyrsbutikk.

– Planen hele tiden var å begynne her etter BI studiene i PR og markedskommunikasjon. Men så valgte jeg studier i idrettsledelse i stedet, forteller idrettsglade Lillann, som er spesielt glad i langrenn og er med i vinteridrettens frivillighetsarbeid i hjembygda.

GLEDER SEG: Stille nå midtvinters, men Lillan i utstyrsbutikken for bobilfolket i Mohagen, gleder seg til en ny travel vår- og sommersesong. Foto: Anders Joh. Blisten

– Ålreite kunder

Idrettsstudiene svarte derimot ikke helt til forventningene, får vi høre. Dermed ble det fast jobb i bobilbutikken hvor hun har funnet seg godt til rette som butikk- og reklamasjonsansvarlig.

Som andre unge kvinner på en mannsdominert arbeidsplass, som Mohagen Bil AS, opplever også Lillann at kunder tror de har ringt feil når det er henne de kommer i kontakt med. Dette bare smiler hun av. De aller fleste kundene er ålreite, forteller hun og trives godt med å holde ved like den viktige kundekontakten i den nye jobben sin.

– Vi har blant annet kunder fra Alta, som kommer hit for å ta service på bilen sin, forteller hun fornøyd og legger til at utstyrsbutikken også tar imot og sender varer til kunder over hele landet.

POPULÆRT PRODUKT: Den velutstyrte butikken for bobil- og campinginteresserte har mye å by på. Her viser Lillann Gulbrandsen, den nye butikksjefen, fram et av mange populære produkter fra forrige sommersesong. Foto: Anders Joh. Blisten
Saken er opprinnelig publisert hos Avisen Hadeland, og de har godkjent at vi får bruke tekst og bilder.
Aktuelt