Vi holder stengt lørdag

Kontakt Mohagen Bil AS

Ole-Sigurd-Marthins-Selger.jpg
Ole Sigurd Marthins
Selger 
Jan-Hvinden-Selger.jpg
Jan Hvinden
Selger 
Kjetil-Gulbrandsen-Selger.jpg
Kjetil Gulbrandsen
Selger 
Mari-Marthe-Raekstad-OEkonomi_Marked.jpg
Mari Marthe Rækstad
Marked 
Frode-Skjerva-Verkstedmottak.jpg
Frode Skjerva
Kundemottak 
Lillann-Gulbrandsen-Kundemottak_-Tilbehoersbutikk.jpg
Lillann Gulbrandsen
Kundemottak/ Tilbehørsbutikk 

Chat via Facebook

NY I SJEFSTOLEN: Lillann Gulbrandsen har funnet seg godt til rette i den velbrukte sjefstolen i utstyrsbutikken til Mohagen Bil AS Foto: Anders Joh. Blisten

Lillann - Vår nye sjef for utstyrsbutikken

Hun begynte på den travleste tiden og gleder seg allerede til en ny travel sesong på sin nye arbeidsplass i Mohagen.

Skjønt ny og ukjent er hun ikke, den nye butikk- og reklamasjonsansvarlige hos Mohagen Bil AS.

Lillann Gulbrandsen (24) heter hun og har hatt sommerjobb i flere år i suksessbedriften som hennes far Kjetil var med å starte i 2007.

Fra studier til jobb

Faren jobber der fortsatt, men de to vil ikke gå i beina på hverandre i tide og utide i det romslige bilanlegget.

– Han holder til der borte hvor de selger bobiler og jeg er her, så det går veldig greit, kommer det fra den nye butikksjefen. Hun sitter i en velbrukt kontorstol bak skranken i en velfylt utstyrsbutikk.

– Planen hele tiden var å begynne her etter BI studiene i PR og markedskommunikasjon. Men så valgte jeg studier i idrettsledelse i stedet, forteller idrettsglade Lillann, som er spesielt glad i langrenn og er med i vinteridrettens frivillighetsarbeid i hjembygda.

GLEDER SEG: Stille nå midtvinters, men Lillan i utstyrsbutikken for bobilfolket i Mohagen, gleder seg til en ny travel vår- og sommersesong. Foto: Anders Joh. Blisten

– Ålreite kunder

Idrettsstudiene svarte derimot ikke helt til forventningene, får vi høre. Dermed ble det fast jobb i bobilbutikken hvor hun har funnet seg godt til rette som butikk- og reklamasjonsansvarlig.

Som andre unge kvinner på en mannsdominert arbeidsplass, som Mohagen Bil AS, opplever også Lillann at kunder tror de har ringt feil når det er henne de kommer i kontakt med. Dette bare smiler hun av. De aller fleste kundene er ålreite, forteller hun og trives godt med å holde ved like den viktige kundekontakten i den nye jobben sin.

– Vi har blant annet kunder fra Alta, som kommer hit for å ta service på bilen sin, forteller hun fornøyd og legger til at utstyrsbutikken også tar imot og sender varer til kunder over hele landet.

POPULÆRT PRODUKT: Den velutstyrte butikken for bobil- og campinginteresserte har mye å by på. Her viser Lillann Gulbrandsen, den nye butikksjefen, fram et av mange populære produkter fra forrige sommersesong. Foto: Anders Joh. Blisten
Saken er opprinnelig publisert hos Avisen Hadeland, og de har godkjent at vi får bruke tekst og bilder.
Aktuelt